Kıl dönmesi ve batıklarınızla başınız dertte mi?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Tend Skin artık Türkiye’de…

tendskin.jpg


Batık sorununu kısa sürede ortadan kaldırıyor, ağda, epilasyon, jilet kullanımı gibi işlemlerden sonra oluşacak hassasiyeti gideriyor, sertleşen ve kuruyan diz ve dirsek bölgesini yumuşatıyor, bu bölgelerin rengini açıyor, profesyonel cilt bakımlarından sonra oluşabilecek kızarıklıkları gideriyor. Dahası da var, deodorant olarak kullanılabiliyor, hem koltukaltı hem de ayaklar için uygun… Koku problemi artık tarihe karışıyor. Özellikle yaklaşan yaz aylarında çok ihtiyacımız olacak...

13994525.jpg


118 ml’lik ambalajıyla sunulan, perakende satış fiyatı 59,00 TL olan Tend Skin ürününe yetkili eczanelerden ulaşabilirsiniz.



Alıntıdır!


 

nurci

Daimi Üye
Katılım
7 Aralık 2009
Mesajlar
588
Tepki
516
Puan
93
Konum
istanbul
Sadiyecim önce birimiz alalımda deneyimlerimizi paylaşalım. Sonra diğeri alsın. Olur mu?
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
tamam olur canim ben ilk önce bakmam lazim burda var mi? kim alirsa buraya yazsin olur mu?
 

nurci

Daimi Üye
Katılım
7 Aralık 2009
Mesajlar
588
Tepki
516
Puan
93
Konum
istanbul
Canım ben netten baktım tv shoptan baktım sende ordan bakabilirsin kargo ücretsiz yazıyordu
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Mucizevi etkileri ile hem kadınların hem erkeklerin başucunda tuttukları ve tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından tercih edilen TendSkin’in faydaları saymakla bitmiyor.

tend.jpg




Erkeklerde traş sonrası, bayanlarda ağda, traş ve epilasyon sonrası oluşan batık, kızarıklık ve hassasiyeti gideren TendSkin, herkes ve her tür cilt için kurtarıcı bir ürün. Traş sonrası kravat takan erkekler, oluşabilecek aşırı hassasiyet ve kızarıklığı TendSkin ile önleyebilir. TendSkin, kıl dönmesi ve batık oluşumunu önleyerek cildi pürüzsüzleştiriyor.

Kadın ve erkekler için traş ve ağda sonrası oluşan kıl dönmesi ve batıkları gidermede en etkin ürün olan Tend Skin, bu özelliği ile ciltte oluşan önemli bir sorunu da kısa sürede gideriyor. Ayrıca lazer epilasyon ve epilasyon aleti kullanımından sonra oluşabilecek kızarıklıkları hafiflettiği için bayanların mutlaka ihtiyaç duydukları bir losyon. Benzer olarak yüz bölgesinde profesyonel cilt bakım uygulamalarından sonra oluşabilecek kızarıklıkları da gideriyor.

TendSkin ile ter ve ayak kokusuna da son!
Koltukaltı bölgesi için etkili bir deodorant özelliği sağlayan TendSkin’i ayak kokusunu engellemek için de güvenle kullanabilirsiniz. Bunun için çorap ve ayakkabı giymeden önce ayak deodorantı olarak uygulayabilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst