Kievski

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.517
Puan
113
Konum
İstanbul
617956799280.jpg


Kievski

200 gram tavuk göğsü
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı toz beyazbiber
1 çay kaşığı tarhun
1 çay kaşığı tuz
Bir buçuk çorba kaşığı kievski yağı

Kızartmak için: Sıvıyağ

Pane harcı için:
Yarım su bardağı un
3 adet yumurta
Yarım su bardağı galeta unu

YAPILIŞI:

Tavuk göğsünü et döveceği ile parçalamadan inceltin. Zencefil, toz beyazbiber, tarhun ve tuz ile harmanlayın.
Tavuk göğsünün ortasına kievski yağını yerleştirip rulo şeklinde sarın. Derin dondurucuda 2 saat dinlendirin.
Derin dondurucudan çıkardığınız tavuk göğsünü sırayla un, yumurta ve galeta ununda paneleyin. Kızdırdığınız
sıvıyağda 15 dakika pişirin. Daha sonra kağıt havlu üzerine alın. Ispanak püresi, patates salatası ve haşlanmış patatesle servis yapın.

Takvim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst