Keyifsizim, olumsuzum, nedensizim

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Bu gün sebepsiz keyifsiz ve huzursuzum aynı zamanda çok canım sıkılıyor.Çok sık yaşamam bu tarz sorunları ama sanırım yine birikti :( Bazen fazla güçlü olmanın sınırlarını zorlasanda önüne geçemiyorsun bu hoşuma gitmeyen durumun.Kış depresyonumu desem bilmiyorumki herkeslerde varmıdır.Hiç anlamış değilim.Elimi neye atsam vezgeçiyorum.İnşallah en kısa zamanda geçer.

Tepki
68
Bana da bazen olur böyle haller. Bir şeyleri içînize Ata Ata artık vücudunuzda ruhunuzda ve beyninizde bir süre sonra reaksiyon gösteriyor. Ve bunu atlatmak bazen uzun vaadeli de olabiliyor kardeşim. Boş bol Kur'an ve özellikle tefsirinî oku böyle zamanlarda özellikle. Allah yar ve yardımcımız olsun ..

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Bana da bazen olur böyle haller. Bir şeyleri içînize Ata Ata artık vücudunuzda ruhunuzda ve beyninizde bir süre sonra reaksiyon gösteriyor. Ve bunu atlatmak bazen uzun vaadeli de olabiliyor kardeşim. Boş bol Kur'an ve özellikle tefsirinî oku böyle zamanlarda özellikle. Allah yar ve yardımcımız olsun ..

Canım ya bak arkadaş arkadaşın külüne muhtaç oluyormuş :) Evet çoğu şeyi içime atarım sanırım birikim patlaması .Böyle durumlarda zaten tek sığındığım dua okumak olur genelde.Amin canım hepimizin.

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
78.981
Geçmiş olsun canımcım umarım biran önce atlatırsın :hhhhhh:
Havalardandır ne yaptığı belli değil :utan:

Tepki
68
Canım ya bak arkadaş arkadaşın külüne muhtaç oluyormuş :) Evet çoğu şeyi içime atarım sanırım birikim patlaması .Böyle durumlarda zaten tek sığındığım dua okumak olur genelde.Amin canım hepimizin.
Evet. Ama şunu da unutma her şeyin başı strestîr. Hastalıkların,huzursuzlukların vs... Artık Ben de yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum çünkü... Olan sana oluyor

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Geçmiş olsun canımcım umarım biran önce atlatırsın :hhhhhh:
Havalardandır ne yaptığı belli değil :utan:

Çok sağol.Vallahi acilen atlatmam lazım yazarken bile sanki beynim durmuş kötü bir durum teşekkür ediyorum inşallah en kısa zamanda geçer diye düşünüyorum.

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Evet. Ama şunu da unutma her şeyin başı strestîr. Hastalıkların,huzursuzlukların vs... Artık Ben de yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum çünkü... Olan sana oluyor

Evet arkadaşım aynen öyle stres sanırım.Lütfen evet sizde yavaş yavaş aşınız hakikaten kimseye bişey olduğu yok bakın kendi kendime yaşıyorum bu sıkıntılı durumu.Aşacağız lütfen sizde pes etmeyin benimki gelip geçici ama sizin için çoğu şey çok önemli arkadaşım.

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Havalardanda olabılıyor bazen simge benden sana tavsiye ;
Abdest alıp RABBİME yönel o zaman ne dert kalıyor ne sıkıntı

Canım benim yatmadan evvel sanırım yapacağım tek şey bu olacak.Zaten her kendimi sıkıntıda hissettiğimde rabbime yönelirim.Ortada bir sorun olsa anlayacağımda demekki her işte bir hayır vardır.Rabbimin yönlendimesi gibi.Allah razı olsun canım.

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Tepki
2.556
Cümlemizden razı olsun canımcım .:utan:
bende aynı durumdayken sürekli uygularım o an ki mutluluk ferahlığı hıcbırseye degısmem doğrusu :sirin:
Birde sanırım benım gıbı sende çok takıyorsun rahat bırak kendını nedense hep kendımıze biz zarar verıyouz böyle yaparak :interest:

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Cümlemizden razı olsun canımcım .:utan:
bende aynı durumdayken sürekli uygularım o an ki mutluluk ferahlığı hıcbırseye degısmem doğrusu :sirin:
Birde sanırım benım gıbı sende çok takıyorsun rahat bırak kendını nedense hep kendımıze biz zarar verıyouz böyle yaparak :interest:

Kesinlikle çok takarım çok ince düşünürüm ama bu gün takacağım olayda olmadı sanırım mevsimsel diyorum ben.İnanın bu saat oldu hala sabahki kahvaltı ile duruyorum canım yemek bile istemiyor.Geçecek inşallah sevgili Aşk Sancısı

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.219
Simge youtube'da tesadüfen izlediğim bir video var. Belki duymuşsundur.
Pale blue dot (türkçe altyazılı) 5 dakikalık bir video.
İzlemeni tavsiye ederim. Çok hoş bir rahatlık duyabiliyor insan:ask:
Soluk mavi nokta, demek :)

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.629
herkes zaman zaman bunu yaşar
ben genelde havanın bozuk kapalı olduğu günlerde kendimi iyi hissetmem..

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.219
Ne çok da sıkıntılı hatunlarımız varmış.
Bir dert dökme başlığı açalım aslında,
Biraz söyleniriz, mızmızlanırız, birbirimizi dinleriz, iyi gelir belki hepimize

Nedensiz diyoruz ama mutlaka bir nedeni vardır, gözümüzde büyütüp sıkıntı yaptığımız basit konular vardır:eek:fff:

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Gözlerinde cenneti yaşatan adam;beni önce bir gökdelenin tepesine çıkarttın,ellerimi bırakıp sonra da aşağı attın.

sus
bırak anlatsın sana
sus
bırak o kussun
iğrenç"leş"miş duygularını
bazen susmak karşındakini daha iyi tanımanı sağlıyor

Bir kalbe birde beyine kurşun işlemez
Çünkü duygular ve düşünceler
Can vermez.

"Ne kadar ağır başlı ise, o kadar kırılmıştır kadın. Ne kadar güçlü ise, o kadar yalnız bırakılmıştır."

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Suskunum!.Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.

Hani derler ya ,
" Bazen susmak en güzel cevap ! "
Emin değilim ,
Cevapların en güzelini bu şekilde verdiğime ,
... Böyle yaparak ..
Ama SUSUYORUM ..!
Evet ..
Konuşarak anlatamayıp, anlaşılamamaktansa ;
Susmayı tercih ediyorum ..!
Anlattığım ve anlaşılamadığım her bir hissim adına ,
En güzel cevabı veriyorum, dilediğin gibi ..!
Bir gün istersen duymak, hissettiklerimi ..
Cevap veriyorum duygularına ;
Susuyorum çığlık çığlığa,
Susuyorum zamandan çalarak az az,
Susuyorum avaz avaz ..!
" Su'suyorum sana ___________________! "

OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Tepki
419
Ahhh bu sefer canımı o kadar derinden yaktın ki unutamıyorum.
Ben o sözleri haketmemiştimm.Hatalı da olsam bu kadar ileri gitmemeliydi.
Bir insan bu kadar incitilebilirmiydi??

Kalbime kızgın bir ok batırılırmıydı??İnsan rahat olabilirmiydi o sözleri söylerken.

İcin rahat olsa da kalbin rahatmıydı o sözleri söylerken.

Hic bi zaman benim güzel yanımı sevgi dolu yanımı göremedin.
Hep derdim baskalarına beni gercekten seviyor ama artık inanmıyorum.
Sende herkes gibi yanılttın beni bir o kadar da yaralayarak.

Senin sevgi dediğin sey bu olamaz.Bana hep derdin sen söylesin böylesin diye inan yanmazdı canım bugün ki yandıgı kadar..

Canımı yakmaya bu denli acıtmaya kahretmeye hakkın varmıydı??

Benden sevgi bekliyodun bir adım bekliyodun ben bu denli yakabilen canımı birine ben nasıl sevgi verebilirim nasıl adım atabilirim?

Biliyor musun en cok neye üzülüyorum yasanan günlere onlar herseyden masumdu bir su kadar berraktı.

Bir zamanlar meleğin dim yaramazın dım simdi ne değişti de ben kötü oldum.Artık konuşamıyorum biliyor musun?Haberin var mı benden hic bugün neler yasıyorum.Ama yok sen haklısın..

Bunlar son sözlerimdi merak etme bundan sonra ne adımı duycaksın ne yüzümü görceksin..

' Allah senin belanı versin' (demiştin]

Ben bu sözü hiç haketmedim hiçç..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar