Kestaneli çikolata (20-25 adet)
Malzemeler:
1 su bardağı kestane püresi
160 gram bitter çikolata
½ paket süt kreması
1-2 yemek kaşığı bal
Hazırlanışı: Kestane püresini bal ile tatlandırın ve iyice karıştırın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Kremayı ekleyin. İyice karıştırın. Kestane püresinden kalp kalıplarla şekil yapın. Eriyen ve ılıyan çikolataya batırın. 1 saat kadar buzlukta bekletin.
Alıntı
Malzemeler:
1 su bardağı kestane püresi
160 gram bitter çikolata
½ paket süt kreması
1-2 yemek kaşığı bal
Hazırlanışı: Kestane püresini bal ile tatlandırın ve iyice karıştırın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Kremayı ekleyin. İyice karıştırın. Kestane püresinden kalp kalıplarla şekil yapın. Eriyen ve ılıyan çikolataya batırın. 1 saat kadar buzlukta bekletin.
Alıntı