Kelebek Mobilya Yemek Odasi

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Modern tasarımları, kaliteli malzemeleri ve iyi işçiliğiyle Kelebek Mobilya her zaman göz dolduran ürünler sunuyor. Ah bir de firmanın web sitesi biraz daha kullanışlı olsa! Burada tanıtmak için sitede ürünlere ulaşmak epey vakit gerektirdi ama sonunda oldu. Bu makalemizde Kelebek Mobilya kataloğundan seçilmiş yemek odası takımlarını inceleyebilirsiniz.

kelebek-mobilya-ahsap-yemek-odasi.jpg

Fiyatlar hakkında bilgi göremeyince hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ama ne yapalım, farklı bayiliklerde farklı fiyat uygulamaları olabileceğinden Kelebek Mobilya sitesinde fiyat listesi vermiyor. (En azından ben nedenin bu olduğunu düşünüyorum.) Birkaç internet sitesi de Kelebek fiyat listesi adı altında bir takım aldatmaca sayfalara yönlendiriyor. En iyisi en yakın bayiden sorup öğrenmek sanırım.
kelebek-mobilya-konsol.jpg

Koyu renk olmasına rağmen sade çizgileri ve ahşap malzemenin kendi deseni sayesinde farklı bir havası olan yemek odalarından biri. Son yıllarda beyaz yemek odası takımları öne çıkıyor ama kimi evlerin dekorasyonu beyaz yemek odasına uygun olmayabilir ve salon renklerini tamamlamak üzere ahşap, kahverengi bir yemek salonu döşenmesi daha tutarlı olabilir.
kelebek-mobilya-m23.jpg

Beyaz yemek odaları moda dedik ama tabii ahşap ve lakeyi bir araya getiren modellerin de epey yaygın biçimde tercih edildiğini unutmayalım. Yukarıdaki Kelebek Mobilya yemek odasında sandalyelerin ve masanın özgün tasarımları dikkat çekiyor. Üçlarda dolaşmayıp biraz klasik biraz modern bir tarzı benimsemek isteyenlerin hoşuna gidebilir.
kelebek-mobilya-yemek-odasi.jpg

Beyaz bir yemek takımı yerine koyu renk bir yemek odası tercih ettiyseniz açık renk halı ve aksesuarlarla tamamladığınız takdirde koyu rengin odayı daraltmasını ve salona karanlık bir hava vermesini engelleyebilirsiniz. Ahşap yemek takımlarıyla birlikte kristal aydınlatma ürünleri de birbirini tamamlayan ögelerdir.
kelebek-yemek-odasi.jpg

Yukarıda beyaz bir yemek odası takımında koyu renk ahşap masa yüzeyi kullanılarak farklı bir yaklaşım sergilendiğini görüyorsunuz. Yemek odasında farklılık isteyenler ve bu çarpıcı ayrıntıları sevenler tercih edebilirler.
kelebek-yemek-odasi-bankli.jpg

Yemek odası için yeriniz fazla geniş değilse bu tip bir takım sizin için daha uygun olabilir. Sandalye yerine kullanılan bank hem yer kazandırıyor hem de farklı görünüyor. Gümüşlük ya da büfe gibi ayrı mobilyalar yerine televizyon ünitesiyle bu takımı tamamlayabiliyorsunuz.
yemek-odasi-kelebek-m17.jpg

Kelebek Mobilya’da anlaşılıyor ki her zevke her tarza uygun bir model bulmak mümkün. Elbette bu takımları katalogda tavsiye edildiği gibi alabilir ya da siz kendi zevkinize göre ayrı ayrı parçaları birleştirebilirsiniz. Fotoğraflarda gördüğünüz ayna ve benzeri aksesuarları da yine firmadan temin etmeniz mümkün.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst