Kedim su içmeden önce her seferinde patisiyle su kabını ittirip deviriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
D designerdÜyeKatılım9 Kasım 2020Mesajlar50Tepki18Puan8Yaş27Konum İstanbul 9 Kasım 2020 #1 Kedim su içmeden önce her seferinde patisiyle su kabını ittirip deviriyor. Bunun sebebi ne olabilir?
nk83࿐*⁀➷Sitenin Hikaye YazarıKatılım24 Ağustos 2010Mesajlar63.766Tepki84.396Puan113Konum İstanbul 9 Kasım 2020 #2 Kap küçük ya da büyük geliyor olabilir mi acaba? Başka bir kapla değiştirmeye rağmen ısrarla dökmeye devam ediyorsa sabitleme yapılabilir belki
Kap küçük ya da büyük geliyor olabilir mi acaba? Başka bir kapla değiştirmeye rağmen ısrarla dökmeye devam ediyorsa sabitleme yapılabilir belki
OP D designerdÜyeKatılım9 Kasım 2020Mesajlar50Tepki18Puan8Yaş27Konum İstanbul 11 Kasım 2020 Thread Starter #3 Aynı boyuttaki kabı maması için de kullanıyorum, mama kabına böyle bir şey yapmıyor. Su içmeden önce patisiyle kabı ittirip içindeki suyun dökülmesine sebep oluyor.
Aynı boyuttaki kabı maması için de kullanıyorum, mama kabına böyle bir şey yapmıyor. Su içmeden önce patisiyle kabı ittirip içindeki suyun dökülmesine sebep oluyor.