Kediler ve Kadınlar...

günce

Daimi Üye
Katılım
21 Ocak 2011
Mesajlar
473
Tepki
658
Puan
93
Konum
izmir
81424994.jpg



"Köpekler ve Erkekler" bilmelidir ki,
"Kediler ve Kadınlar" her istediğini yapar ve yaptırırlar.

Eğer denk gelirde "Bir erkek için saç saça baş başa kavga eden iki kadını" izleme şansına sahip olursanız eğer, iki kedinin kavga etme sesini çıkardıklarını fark ederek şaşkına dönebilirsiniz...

Bu şaşırtıcı benzerliğin farkına vardıktan sonra gözlemledikçe anlarsınız ki, her ikisi de sırnaşmayı bilir, ilgi ister, şefkat istediklerinde mırrrlarlar, küçük oyunlara bayılırlar.

"Kediler ve Kadınlar" çevrelerinde ikamet edenleri bir gezegen olarak kabul ederler. Onlara göre herkes bir yörüngede olmalı, herkes etrafında dönmelidir. Çünkü onlar için, kendilerinin belli bir yörüngede olmaları ve her yörüngeye göre (farklı) enerji vermeleri yeterlidir.

"Köpekler ve Erkekler"e sevgiyi hissetseler de geçer gider hemencecik. Bu duygunun onlarda sevgi engelli değil de duygu engelli bir nefret oluşturduğuna şahit olursunuz. Hatta öyle kadınlar vardır ki, insan bedeninde kedi ruhuyla yaşamakla lanetlenmiş olarak bir kedinin tüm duygu kapasitesini barındırırlar. Her daim içlerinde taşıdıkları ve hep kendilerine yonttukları bu yüce duygu onları, kendilerine yanaşanlara her an pençe atmaya hazır bir duyarlılık kazandırmıştır…

Bütün bu gerçeklere rağmen "Kediler ve Kadınlar" arasında böylesine benzerlikler olması "Köpekler ve Erkekler" için her zaman tercih sebebidir, kedilere ve dahi kediye benzeyen kadına tapıldığı tarih boyunca hep görülmüştür!

"Kediler ve Kadınlar", "Köpekler ve Erkekler" in onları bir türlü kavrayamadığı, eşi ve benzeri bulunamaz duygusal varlıklardır vesselam!


Alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst