Kayı Group, WTA 2012’de 6 ödül alarak “Turizm Oskarları”nı topladı

deltafx

Yeni Üye
Katılım
25 Eylül 2012
Mesajlar
4
Tepki
1
Puan
3
Yaş
44
Konum
istanbul
Kayı Group, WTA 2012’de 6 ödül alarak “Turizm Oskarları”nı topladı


WTA (World Travel Awards) Ödülleri 2012’de Adam&Eve, Avrupa’nın “En İyi Tasarım Oteli”, Türkiye’nin “En İyi Tasarım Oteli”, Avrupa’nın “En İyi Çift Oteli” ve “Türkiye’nin En iyi Oteli” seçildi. Ayrıca Kayı Group bünyesinde hizmet veren Sky Airlines “Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu”, “GTI Travel ise “Avrupa’nın En İyi Tur Operatörü” ödüllerine layık bulundu. Böylece Kayı Group, Portekiz’de düzenlenen WTA Gala Gecesi’nde altı ayrı ödül birden kazanmış oldu.


Turizmin Oskarları olarak kabul edilen WTA (World Travel Awards) ödülleri, 6 Ekim 2012 tarihinde Portekiz’de Conrad Algarve’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kayı Group, Adam&Eve Hotels, GTI Travel ve Sky Airlines ile WTA 2012’de 6 ayrı ödül birden kazandı.

Her yıl dünya genelinde büyük bir heyecanla beklenen ve turizm sektörünün lider markalarını belirleyen WTA (World Travel Awards) Ödülleri’nde, bu yıl da yüzlerce rakibini geride bırakan Adam&Eve Hotels, 2012 yılında da liderliğini elden bırakmadı. WTA 2012’de de Avrupa’nın “En İyi Tasarım Oteli”, Türkiye’nin “En İyi Tasarım Oteli”, Avrupa’nın “En İyi Çift Oteli” ve “Türkiye’nin Lider Oteli” ödüllerine layık bulunan Adam&Eve, mimarisinin ve hizmet kalitesinin farkını bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamış oldu. Kayı Group bünyesinde hizmet veren Türkiye’nin ilk Yeşil Havayolu Şirketi olan ve daha önce de defalarca Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi seçilen Sky Airlines bir kez daha “Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu”, Avrupa’nın tek büyük Türk tur operatörü olan GTI Travel ise “Avrupa’nın En İyi Tur Operatörü” ödüllerine layık bulundu.

Adam&Eve Hotels, hizmete girdiği 2006 yılından bu yana uluslararası platformda kazandığı ödül sayısını 38’e yükseltmiş oldu.

Kayı Group şirketlerinin dünya çapında kazandığı her ödülle büyük gurur duyduğunu belirten Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, sözlerine şöyle devam etti. “WTA başta olmak üzere sektörün en prestijli ödüllerine her yıl layık bulunduğumuz için ayrı bir gurur duyuyorum. Çünkü bu ödüllerin her biri, Kayı Group bünyesinde bulunan tüm şirketlerimizin öncelikli hedefi olan yüksek hizmet kalitemizi hiçbir şekilde ödün vermeden sürdürebildiğimizin en güzel kanıtıdır.”
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst