Kaşlarım dökülüyor:(

duru_su

Aktif Üye
Tepki
198
benim kaşlarım dökülüyo:( doktora gittim iğne yapalım hemen gelir dedi ama ben istemedim m-furo diye bir losyon verdi.dünden beri kullanıyorum kızlar kaşıntımı kesti. doktor 2-3 ayda geçer dedi. benim gür kaşlarım var ama flormarın kapatıcısını göz kapaklarımada sürdüm acaba ondan olmasın? resmen alerji oldum boşluklar oldu kaşlarımda yaa:mendil: birde uzatıyordum kaşımı aldırmak için. hepsi boşa gitti:mendil:

OP
duru_su

duru_su

Aktif Üye
Tepki
198
belki kullandigin urunden olmus olabilir,ama doktorun dedigini niye yapmadin ki???
canım kortizonlu iğne yani ne olduğunuda bilmiyorum ya losyon kullan ya da iğne vurayım dedi.çok iyi bir doktor biliyorumda o dün yoktu hastanede.bizde özel bir hastaneye gittik. doktoru bilmiyorum ama araştırmadan iğne yapmayayım dedim.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
canım kortizonlu iğne yani ne olduğunuda bilmiyorum ya losyon kullan ya da iğne vurayım dedi.çok iyi bir doktor biliyorumda o dün yoktu hastanede.bizde özel bir hastaneye gittik. doktoru bilmiyorum ama araştırmadan iğne yapmayayım dedim.

hmmm,tamam canim,iyisallah igneye gerekkalmadan ,gelir kaslarin geri,,,

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Losyon iyi gelir canım. Zaten kortizonluysa sakın yaptırtma. Vücuduna kortizon sokturtma sakın. Geçmiş olsun

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Aman canım kortizonu vücuduna sokma ben hala vücuduma giren kortizonla uğraşıyorum onun aldırdığı kilolar kolay kolay gitmiyor
canım bende kaşlarımda dökülme yaşamıştım aktardan yılanyağı almıştım kullandım yerine geldi kaşlarım çok iyi geldi doktorun verdiği losyon işe yaramazsa dene istersen canım-hmm

OP
duru_su

duru_su

Aktif Üye
Tepki
198
Aman canım kortizonu vücuduna sokma ben hala vücuduma giren kortizonla uğraşıyorum onun aldırdığı kilolar kolay kolay gitmiyor
canım bende kaşlarımda dökülme yaşamıştım aktardan yılanyağı almıştım kullandım yerine geldi kaşlarım çok iyi geldi doktorun verdiği losyon işe yaramazsa dene istersen canım-hmm
zaten bende kilo aldım birde üzerine alsam nişanlım daha çok dalga geçer benle şişko diye:) halbuki 53 kiloyum sırf beni kızdırmak için işte:) canım yılan yağı bende var. hiç bir şey kullanmıyorum döker diye.çok korkağım değilmi?:):)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar