Kasık Germe Estetiği

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kadın cinsel organının üzerinde, sağ ve sol kasık çizgisinin arasında kalan üçgen şekilli bölgeye pubis adı verilir. Yaşlanmanın etkileri, vücudun her bölgesinde olduğu gibi doğal olarak kasık bölgesinde de ortaya çıkar. Genç bir kadında, kasık bölgesinin, çıplak olarak ayakta durduğunda diri ve gergin olarak görülmesi gerekir. Ancak kilo alıp vermenin etkileri, hamilelikler, yaşın ilerlemesine bağlı olarak yağ dokusunun zayıflaması bu bölgeyi de eski diriliğinden ve estetik görünümünden uzaklaştırır. Sonuç olarak yumuşak, gevşek, sarkık bir kasık görüntüsü ortaya çıkar. Bu durum sağlık açısından herhangi bir problem teşkil etmez, ancak çıplak haldeyken kasık estetiği görünümünü bozar ve göze hoş gelmeyen bir izlenim oluşturur. Bazı kadınlarda ileri derecede gevşeme ve sarkma olduğunda genital organların önünü de kapatacak kadar dahi sarkabilir.

KASIK GERME AMELİYATI

Estetik kasık germe ameliyatı kasıktaki gevşekliği ve sarkmayı gidermeye yönelik uygulanır. Bana bu konuda başvuran hastaların büyük bir kısmını 40 yaşın üzerinde kasık bölgesinde yaşlanmanın etkilerinin belirmeye başladığı ya da fazla miktarda kilo alıp vermeye bağlı kasıkları gevşeyen bayanlar oluşturuyor. Kasık germe ameliyatını mutlaka uygun donanıma sahip bir hastanede ve genel anestezi altında yapmak gerekir. Kasık germe ameliyatı süresi yaklaşık 1 saatir. Ben sezaryen yapılan bölgeden deriyi kesiyorum, kasık bölgesinde fazlalık olan deri ve yağları çıkarıp aşağıda kalan deriyi yukarı doğru gerdirerek tekrar dikiyorum. Fazlalık olan deri ve deri altı dokular çıkarıp tekrar dikince gençlik yaşlarındaki gergin ve diri estetik görünümü tekrar kazanmış oluyorsunuz. Ben estetik kasık germe ameliyatında kendi kendine eriyen dikişler kullanıyorum, böylece dikişleri aldırma zahmeti ve stresi çekmiyorsunuz. Geride sezaryen izi şeklinde bir ameliyat izi kalıyor. Aynı gün ya da 1 gün sonra evinize dönebilirsiniz. Fazla ağrı verici bir ameliyat değildir, ameliyattan sonra hissedilebilecek hafif ağrı, ağrı kesici ilaçlar ile rahatlıkla kontrol edilebilir, bu yüzden pek ağrı şikayetiniz olmaz. Ameliyattan birkaç gün sonra da normal hayatınızı sürdürmeye başlayacak derecede iyileşmiş olursunuz. Kasık bölgesinde sarkmayla birlikte karın bölgesinin sarkması da varsa estetik karın germe ameliyatı yapıldığında hem pubisteki sarkma, hem karın bölgesindeki sarkma düzelir, böylece hem karın hem kasık bölgesinin gerginliği ve estetiği kazanmış olursunuz.

Estetik kasık germe operasyonu size özgüveninizi kazandırarak, çıplak kaldığınız özel anlarınızda kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst