Kartal av peşinde!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
bjk-19743_501.jpg



Zirveye kanat çırpan Kartal, Manisaspor deplasmanında galibiyet arıyor. Denizli ve öğrencileri bugün kazanıp, 2009 yılını lider olarak bitirmenin hesaplarını yapıyor

Üst üste 8 maç kazandıktan sonra, geçen hafta Diyarbakırspor beraberliğiyle frene basan Beşiktaş, bugün sahne alıyor... CSKA Moskova mağlubiyetiyle Avrupa defterini kapatan Kara Kartallar, Manisaspor'u devirip yola devam etmek istiyor. Lige çok kötü başlamasına rağmen üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye tutunan Siyah-Beyazlılar'ın en büyük amacı, çifte kupa kazandığı 2009 senesini ligin zirvesinde tamamlamak... Devre arası öncesindeki Manisaspor ve Bursaspor maçlarından 6 puan almak isteyen Beşiktaş, Ege'den 3 puanla dönmekten başka bir şey düşünmüyor.

Son maç 5-1 bitmişti
Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki kritik mücadele saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen ekranlara gelecek. Zorlu mücadelede hakem Selçuk Dereli düdük çalacak. Bilindiği gibi geçen sene Bank Asya'da bulunan Manisaspor'la Beşiktaş en son 2007-2008 sezonunda karşılaşmış ve İnönü'deki son mücadeleden Beşiktaş 5-1'lik zaferle ayrılmıştı.



MANİSASPOR
İlker
Güven
Kalabane
Burak
Eren
Ergin
Mehmet Nas
Yiğit İncedemir
Nizamettin
Simpson
Yaser
T.D: Mesut Bakkal


BEŞİKTAŞ
Rüştü
İ.Toraman
Sivok
Ferrari
İ.Üzülmez
Ernst
Fink
Nihat
Tello
İsmail
Bobo
T.D: Mustafa Denizli

Hakemler: Selçuk Dereli, Mustafa E. Eyisoy, Erdinç Sezertam
Stat: 19 Mayıs
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst