Karnıbahar salatası...

günce

Daimi Üye
Katılım
21 Ocak 2011
Mesajlar
473
Tepki
658
Puan
93
Konum
izmir
karnabahar_salad.jpg



Malzemeler: Küçük bir karnabahar
1,5 su bardağı yoğurt
1 diş sarımsak (arzuya göre)
2 yemek kaşığı mayonez
Yarım su bardağı iri kırılmış fındık
Birkaç dal dereotu
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı: Karnabaharları fındık büyüklüğünde koçanlarını ayırın.Yoğurdu,mayonezi ve kullanıyorsanız sarımsağı karıştırın.Karnabaharları ve fındığı bu karışıma ekleyin. Dereotuyla süsleyerek servisten hemen önce tuzunu serpin.

Afiyet Olsun....


Alıntıdır
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
cok istah acici görünüyo
elimde karnibahar var denerim belki
normalde limonlu versiyonunu yapiyorum
ama yogurt ve mayonezede bayilirim:eek:ys:
paylasim icin tskler
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.405
Puan
113
Çok sağlıklı ve çok iştah açıcı görünüyor.
Ellerine sağlık birtanem.
 

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
tekrar okudumda haslamadanmi yapiliyo yani bende denicektim bugün
cigden yiyemem sanirim ya
biraz haslasam olur dimi?
 

p@g

Daimi Üye
Katılım
5 Ağustos 2010
Mesajlar
1.357
Tepki
1.123
Puan
113
Konum
;)
Emeğine sağlık günce, incitaneminde dediği gibi bencede haşlanmalıydı biraz, çiğde yenebilir ama fazla gaz yapabilir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst