incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler:
1 adet küçük karnıbahar
1 su bardağı garnitür
2 su bardağI yoğurt
4 diş sarımsak
10-12 adet çekirdeksiz zeytin
zeytinyağı
yarım limon
Hazırlanışı:
- Karnıbaharın sap kısmını kesin.Köklerinden parçalara ayırın ve bol su koyduğunuz tencerede haşlayın.
- Haşladığınız karnıbaharlara çatal batacak kıvama geldiyse pişmiş demektir.
- Pişen karnıbaharları süzün ve soğuması için kenara alın.Garnitürleri süzün ve karnıbaharlara ekleyin.
- Sarımsağı suyun ve biraz tuz ekleyerek ezin, ezdiğiniz sarımsakları yoğurda ekleyin ve iyice karıştırın.
- Hazırladığınız salatanın üzerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirin, srımsaklı yoğurt ile servis yapın.
alinti