Karisik Sotem-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547996_529882720369914_2017527526_n.jpg

MALZEMELER:
ciger
böbrek
yürek
tuz,karabiber ve un

HAZIRLANISI:
hepsi küp küp dogranip yikanir ve tel süzgecte suyu süzülür
bi kapta tuzlanir ve una bulanir
cok az yagli bir tavada güzelce suyunu cekene kadar pisirilir ve kizartilir
en son üzerine karabiber serpilip

AFIYETLE YENIR
 

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥
Gece gece nasılda iştahım açıldı.:catalbicak:
Paylaşım için teşekkürler canım.:huhuu: Gerçekten afiyetle yenir.:dusun:
Ellerine,emeğine sağlık.
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
ben tsk ederim güzel yorumlariniz icin

sekerparem öylesini hic denemedim canim soganli nasil yapiyosun?
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
ben tsk ederim güzel yorumlariniz icin

sekerparem öylesini hic denemedim canim soganli nasil yapiyosun?

Çok kolay canım.Önce ciğeri suyunu salıp çekene kadar kavuruyorum.Sonra piyazlık yada yemeklik doğradığım soğanı ekliyorum.Tuzunu baharatlarını özellikle kekiğini koyuyorum :) Bukadar.Ayrı ayrı yapıp birleştirebilirsinde.Böylesi haylaz işi oluyor.Daha kolay.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Sakatat sevmem ama tabağın çok güzel görünüyor be periliçem eline sağlık :catalbicak: bizde soğanı içine değil (ama onuda denemek lazım fikir güzel geldi ) soğanı piyazlık doğrayıp tuzla ovup pulbiber sumak maydanoz karıştırılıp yanına koyarız...
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Benimde aram yoktur :hihi: Edirne ciğeri dışında sakatat tüketmeyi sevmiyorum.Oğlum ve eşim için yapacak bişey yok.Çok seviyorlar çünkü.Aman Allah nazardan saklasın yinede :ask:

Nkcım öylede olur tabi ama ben içine soğan koyarak tüketebiliyorum.Başka türlü kötü geliyor tadı.Hatta ciğerlerini bol bol bizimkilere koyar ben sırf soğanlarını yerim :hihi:Ciğerler kavrulunca tencenin kenarına alıp diğer tarafta soğanları öldürüp karıştırın.Baharatla lezzetlendirin.Eminim seveceksiniz
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Kurban bayramini hatirlatti bana, annem yapar her kurban kestigimizde.
Ellerine saglik canim. :huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst