T
tugceyildiz
Misafir
Malzemeler
250 gr. calrose pirinci
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
2 adet sarı biber
1 adet orta boy domates
150 gr. mantar
Marul yaprakları
Nane yaprakları
Bir tutam tuz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı:
Pirinci haşlayıp bir kaba alın ve soğumaya bırakın. Kırmızı, sarı ve yeşil biberi jülyen şeklinde doğrayın. Domatesin kabuğunu soyup iri olarak dilimleyin. Mantarı da ince olarak dilimleyin. Marul yapraklarını doğradıkatan sonra tüm malzemeyi derin bir kapta pirinçle karıştırın. Zeytinyağı ve tuz ekleyerek salatayı lezzetlendirin. Nane yaprakları ile süsleyip soğuk servis edin.
250 gr. calrose pirinci
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
2 adet sarı biber
1 adet orta boy domates
150 gr. mantar
Marul yaprakları
Nane yaprakları
Bir tutam tuz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı:
Pirinci haşlayıp bir kaba alın ve soğumaya bırakın. Kırmızı, sarı ve yeşil biberi jülyen şeklinde doğrayın. Domatesin kabuğunu soyup iri olarak dilimleyin. Mantarı da ince olarak dilimleyin. Marul yapraklarını doğradıkatan sonra tüm malzemeyi derin bir kapta pirinçle karıştırın. Zeytinyağı ve tuz ekleyerek salatayı lezzetlendirin. Nane yaprakları ile süsleyip soğuk servis edin.