Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
2 kilo kapya biber
1 baş sarımsak
maydonoz
2 çay bardağı sirke
2 çay bardağı sızma zeytinyağı
tuz
Biberler közlenip soyulduktan sonra sarımsak ve maydonoz sırasıyla kavanoza yerleştirilir.Üzerine sirke ve yağı ilave edilir. Kapakları sıkıca kapatılıp kapak kısmı altta kalacak şekilde,kavanoz kapaklarını geçecek su eklenmiş tencerede 10 dk kaynatılır. Tarif Canan HASTÜRK'e aittir.

1 baş sarımsak
maydonoz
2 çay bardağı sirke
2 çay bardağı sızma zeytinyağı
tuz
Biberler közlenip soyulduktan sonra sarımsak ve maydonoz sırasıyla kavanoza yerleştirilir.Üzerine sirke ve yağı ilave edilir. Kapakları sıkıca kapatılıp kapak kısmı altta kalacak şekilde,kavanoz kapaklarını geçecek su eklenmiş tencerede 10 dk kaynatılır. Tarif Canan HASTÜRK'e aittir.