Kanallarda yas var!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
948202_detay.jpg

Kanallarda yas var!

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle bugün yayınlanacak olan bazı dizi ve eğlence programları da iptal edildi

Dün Manisa'nın Soma ilçesinde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangında hayatını kaybeden işçiler için eğlence içerikli programlar iptal ediliyor. Faciada ölenlerin anısına, yurt genelinde milli yas ilan edilirken bazı televizyon kanalları da eğlence programlarına ve dizilerine bugün için ara verme kararı aldı.

Show TV, hafta içi her sabah izleyici ile buluşan Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunduğu "Her Şey Dahil" programında Şebnem ve Fatih Kısaparmak'ın katılacağı yayınını iptal ederek programın tekrar bölümüyle yetinirken, kanalda akşam ekrana gelecek olan Sevdaluk dizisini de yayınlamama kararı aldı. Ancak gece 22.45'te yayınlacak olan "Gölgedekiler" adlı iki kısa gerilim filminden oluşan projesi her hafta olduğu gibi bugün de yeni bölümüyle yayınlanacak.

Esra Erol ise Fox Tv'de sunduğu izdivaç programının içeriğini değiştirerek Manisa Soma'ya gitti. Evlilik programı yerine Soma'daki aileleri ziyaret ederek onların sesine tercüman olmayı seçti.

Kanal D ise, maden kazası nedeniyle komedi dizisinin bu akşamki yayınını iptal etti. Başrollerinde Burak Kut, Bülent Emrah Parlak, Gözde Kansu gibi isimlerin yer aldığı komedi dizisi 'Ankara'nın Dikmeni' bu akşam Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle yayınlanmayacak. Kanal D bu akşam 'Ankara'nın Dikmeni' yerine 'Hititya: Madalyonun Sırrı' ve'Dağ' filmlerini yayınlanacak.

Star Tv ekranında yayınlanması planlanan Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması finali de başka bir tarihe ertelendi.

HT Magazin
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Günlerdir siteye giremiyorum ama evde her an soma haberlerini dinliyorum.Okadar üzüldümki inanın bunu kelimlerle ifade edemem.Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.Geride kalanlara da Rabbim sabır versin.Okadar zorki...Kiminin eşi,kiminin oğlu,kiminin abisi,amcası,dayısı...:uzgun: :uzgun: :uzgun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst