Kamelya World Tatil Köyü

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
kamelya-world-tatil-koyu-1-150x150.jpg
kamelya-world-tatil-koyu-2-150x150.jpg
kamelya-world-tatil-koyu-3-150x150.jpg

kamelya-world-tatil-koyu-4-150x150.jpg
kamelya-world-tatil-koyu-5-150x150.jpg
kamelya-world-tatil-koyu-6-150x150.jpg

Kamelya World Tatil Köyü

KONUM
Çolaklı Mevkiinde Side Merkeze 8 Km., Havalimanına 55 km, Antalya’ya 65 km mesafededir.’’Kamelya World’’ kompleksinin içerisinden denize 100m mesafededir.
TESİS
Bazı bloklar 07/08 kış sezonunda yenilenmiştir. Geniş bahçelerin içerisine yayılmış iki ve üç katlı evlerin oluşturduğu toplam 598 adet odadan oluşmaktadır. Tesisde klimalı, sigara içilmeyen bölümü ve teraslı ana restaurant, 5 (Türk, İtalyan, Balık, Barbeque, Çin) adet akşam yemekleri için haftada bir kullanılabilen rezervasyonlu ücretsiz A La Carte Restaurant, Sahilde Dragon Şarap ve Bira evi, Havuz Bar, Snack Bar, Beach Bar, iki adet havuz, çocuk havuzu, relax havuz, alışveriş merkezi, kuaför, amfitiyatro, aquapark (6 kaydırak) animasyon, disco (selin otelde), çamaşırhane ve wireless internet bağlantısı ve doktor bulunur (ücretlidir). Plaj ve sahilde şezlong, şemsiye, minder ve havlu ücretsizdir.
STANDART ODA
Eski yapılarda, 22 m², Tüm odalarda split klima, TV, Fön, emanet kasa, Telefon, Minibar (günlük soft drink ve bira ile dolum yapılır), duş/WC, Müzik yayını, balkon, zemin seramiktir, Max.konaklama 1 pax.

DELUX ODA
Yeni yapılarda, 34 m², Küvet/WC, donanım standart oda ile aynı olup, biraz daha geniştir.
STUDIO ODA
Eski yapılarda, 33 m², donanım standart oda ile aynı olup, biraz daha geniş ve paravanlıdır (oturum odası bölümü ile yatak odası bölümünü bribirinden ayırır).
ULTRA HERŞEY DAHİL
Açık büfe, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, geç kahvaltı ve ara yiyecekler ve gece snack. Öğle ve akşam yemeklerinde restaurantta dondurma, kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu, Kahve ve pasta zamanı, gözleme. Tüm sıcak ve soğuk yerli içecekler ve bazı ithal içecekler, komplex içerisinde 24 saat açık bar ve restaurant bulunmaktadır.
SPOR VE AKTİVİTELER
Ücretsiz: 4 adet kuvarskum tenis sahası, ışıklandırma, top ve raket kullanımı, fitnesscenter, sauna, Türkhamamı (Fulya otel), Fin Hamamı (Selin Otel), Jakuzi, Dart, okçuluk, masa tenisi, beach voleybol, basketbol, beach futbol, tabanca ve tüfek atışları vb. aktiviteler, lisanslı sörf ve katamaran, kano ve deniz bisikleti. SPA Center ( Fulya ve Selin’de)
Ücretli: Teniskursu, sörf ve katamaran kursu, Dalgıç kursu, Masaj kese ve diğer hizmetler, bilardo, atari, wireless internet, 4 bant Bowling (Selin Otel), Jetski, paraşüt, banana ve diğer motorlu su sporları, çamaşırhane hizmeti, doktor, kuaför.
ANİMASYON AKTİVİTELERİ
Gün boyu animasyonlar, anfitiyatroda show, kabare ve özel geceler, akşamları canlı müzik.
ÇOCUK
Restaurantta Çocuk büfesi, çocuk animasyonu, mini club(4-12 yaş), oyun parkı, gençlik klubü (13-17 yaş, Temmuz ve Ağustos’da), çocuk havuzları, Aquapark, bebek yatağı ve bebek mama sandalyesi.
kamelya-world-tatil-koyu-1.jpg

kamelya-world-tatil-koyu-2.jpg

kamelya-world-tatil-koyu-3.jpg

kamelya-world-tatil-koyu-4.jpg

kamelya-world-tatil-koyu-5.jpg

kamelya-world-tatil-koyu-6.jpg

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst