Kahve Bakımıyla Güzelleşmek İstermisiniz?

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Kahve Bakımıyla Güzelleşin!

Sabah kahvenizi içmeden önce ılık bir duş alıp güne zinde başlamak ve teninize ipeksi bir dokunuş kazandırmak ister misiniz?

3B3438A137FE5ABAD7BAF68FA974F9.jpg


Kahve Bakımıyla Güzelleşin!



Kahve; içeriğindeki uyarı maddeler sayesinde cildin sıkılaşmasını ve kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. Bu sayede cildin toparlanmasına, selülit sorunun yok edilmesine yardımcı olur. Günümüzde birçok selülit ve cilt bakım kremlerinin içinde kahve özü bulunmasının sebebi budur.
Selülitler İçin,
Hem pürüzsüz bir tene kavuşmak hem de basen bölgenizdeki selülitleri ortadan kaldırmak için kendinize 10 dakika ayırmanız yeterli!
Pamuklu kumaştan üretilmiş kesenin içine 1 yemek kaşığı kadar kahve çekirdeği koyun. Sabah ılık duşunuzu alırken; kahve dolu keseyi ıslatarak tüm vücudunuza hafifçe bastırarak uygulayın.Kahve kürünü her gün düzenli olarak uyguladığınızda selülitlerde gözle görülür azalma olduğunu fark edeceksiniz!
Gözaltı Torbaları İçin,
Kahvenin damarları uyarıcı etkisiyle gözaltında oluşan şişlik ve torbaları yok edebilirsiniz.
Pamuklu kumaştan üretilmiş kesenin içine 1 tatlı kaşığı kahve çekirdeği koyun. Keseyi hafifçe ıslatıp buzlukta 5 dakika bekletin. Sürenin sonunda gözaltlarınıza keseyi hafifçe bastırarak uygulayın.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst