Ay çok güzel olmuş yaaa anne ve yavru civcivOğluma yaptığım kahvaltı tabağı; çok şirin oldu ama biraz uğraştırdı sonra tam dedim tamam oldu oğlan aaa civciv diye yumurtayı kapbiraz telef oldu hayvancık
ama genede güzel oldu
Ekli dosyayı görüntüle 48598
Napiyorlar simdi o tabakta bu masumlar aOğluma yaptığım kahvaltı tabağı; çok şirin oldu ama biraz uğraştırdı sonra tam dedim tamam oldu oğlan aaa civciv diye yumurtayı kapbiraz telef oldu hayvancık
ama genede güzel oldu
Teşekkür ederim canımAy çok güzel olmuş yaaa anne ve yavru civciv
Yazık degilmiydi heeYedik oğlumla
ayy oha bu ne yaşama sevinci hasjd ben bulamaç yapıp veriyorum
doğru diyorsun şempanze bile yaparımşimdi öyle hele yememeye başlasın bak ne tabaklar hazırlıcaksın
Ayy çubuk makarna saç yapıp köfteden göz ketçapla ağız yapardım tabağna daha 1,5 yasındayken falan çok hoşuna giderdi kız olalı bayagdır böyle sunum yapmıyodum çok eğlendi yerken ara ara yapmdoğru diyorsun şempanze bile yaparım
Dikkat ette kendin olma çocuğa yedirecem diyedoğru diyorsun şempanze bile yaparım
Yemek yedirirken Kırmızı balık nerelerine kaçacak daha bilmiyorDikkat ette kendin olma çocuğa yedirecem diye
Keşke tek kırmızı balık olsaYemek yedirirken Kırmızı balık nerelerine kaçacak daha bilmiyor
Yaaaa o üzgün suratlarını yiyim çok şirin olmuşlarOğluma yaptığım kahvaltı tabağı; çok şirin oldu ama biraz uğraştırdı sonra tam dedim tamam oldu oğlan aaa civciv diye yumurtayı kapbiraz telef oldu hayvancık
ama genede güzel oldu