Kağıttan Gül Yapılışı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
Kağıttan Gül Yapılışı

kırmızı.jpg

Bu güzel güllerin yapılışı da çok kolay. Resimleri incelerseniz çok kolay bulunan malzemelerle kısa zamanda yapabilirsiniz…

kırmızı1.jpg

Kağıt olarak grafon kağıdı yada kırtasiyelerde bulabileceğiniz kıvrılması kolay farklı kağıtlar da kullanabilirsiniz.Bunun dışında kalp şeklinde bir kalıp, ince tel, kurdela ve yapıştırıcı gerekiyor. Sap olarak kullanacağınız telin etrafını yeşil bir kurdala ile sarın ve renkli kağıdınızdan kalplerinizi kesin.

kırmızı2.jpg

Çiçeğinizin orta kısmını yapmak için birkaç tane küçük boyda şekiller kesin ve bunları telin ucuna yapıştırarak gülü yapmaya başlayın.

kırmızı3.jpg

Bir kürdan kullanarak Kalp şeklindeki yaprakların kenarlarını dışa doğru kıvırarak yapraklara hareketlilik kazandırın.

kırmızı4.jpg

Gül yapraklarını telin ucuna yapıştırmaya başlayın. Gülümüz yeterince büyüklüğe ulaşınca yaprak şeklinde hazırladığınız yeşil kağıtlarınıza da tel yapıştırarak dik durmasını sağlayın ve bunları güllerin altında birleştirin. işte bu kadar…

kırmızı5.jpg

Alıntıdır...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
Bende beğendim canım bugünde markette o elişi kağıdından elime aldım sonra nedense bıraktım ne güzel denerdim şimdi sonrada size canlı bağlantı yapardım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar