Kağıt bebeklerin güzellik sırları

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sahnede yürürken herkes etkileyici gözlerle onları süzüyor. Peki podyum güzelleri bunu nelere borçlular?

Helena Christensen, 41
helenachristensen.jpg

Sağlıklı alışkanlıkları

Egzersiz "Boks yapıyorum, biraz sert bir spor ama sonuçları hemen görüyorsunuz. Ayrıca koşuyorum, ama sadece 25 dakika."

Diyet "Şeker dışında her şeyi yiyorum. Vücudum bana neyi daha çok yemem gerektiğini söylüyor."

Besin desteği "D vitamini, yeşil çay hapları, balık yağı ve multivitaminler alıyorum. Bunları almaya başladığımdan beri hiç hastalanmadım."

Saç ve güzellik sırları

Parti hazırlığı "Partilere hep son anda hazırlanırım ve nasıl göründüğüme fazla kafa yormam. Sadece kahverengi göz kalemi, krem allık ve nötr renkte bir parlatıcı sürerim. Saçımı toplar ve tokalarla tutturup, birkaç saat öyle bekletirim. Açtığımda saçlarım harika bir biçimde doğal ve dalgalı oluyor."

Uzman tavsiyesi "Makyör Stephane Marais bence en güzel göz makyajı yapan isim. Koyu, büyüleyici ve parlak gözler yaratıyor. Ondan asla parmak uçlarımla süremeyeceğim bir şey kullanmamayı öğrendim.

Vazgeçilmezleri "Patyka şampuana bayılıyorum çünkü saçlarımı parlak, ipek gibi yapıyor. Ve tercihen Kerastase ya da Terax olmak üzere bol bol saç kremi kullanıyorum."

Cilt sırları "Her zaman Nude Cleansing Facial Wash ve Creme de la Mer nemlendirici kullanırım. La Mer, cildimi yumuşacık yapıyor ve ışıltı veriyor. Ayrıca her gün vücudumu kuruyken fırçalarım; kan dolaşımımın hızlandığını hissetmeyi seviyorum. Sonra da Bliss Blood Orange + White Pepper Sugar Scrub kullanırım."

Makyajda vazgeçilmezleri

"Maybelline'in Dream Matte Mouse fondöteni çok hafif ve çillerimi kapatmıyor. Lancome Le Crayon Khol Waterproof göz kaleminin Chataigne rengi ve MAC Lipge-lee'nin nötr tondaki Suplicious rengini seviyorum."

En iyi ipucu

"Bir gece kuşu olmama rağmen çok geç yatmamaya dikkat ederim."

Özge Ulusoy 27
%C3%B6zgeulusoy.jpg

Güzellik sırları

"Şu sıralar en sevdiğim makyaj ürünü NARS kalem rujlar. Yumuşak sürümü ve uzun süre kalıcılığıyla bana hem sette, hem özel hayatımda çok yardımcı oluyorlar."

Cilt sırları

"Yorgunluk ve uykusuzlukla savaşta iki önemli ürünüm var. Göz altlarımda kullandığım Rexaline Hydra Eye Zone krem morluk ve torbalanmaya iyi geliyor. Valmont Renewing Pack Cellular Anti-Stress Face Treatment Mask ise cildimi dinlendirip yeniliyor."

Sağlıklı alışkanlıkları

Egzersiz "Haftada 3 gün kardiyo ve yaz başlamadan 12 seans power plate yapıyorum."

Bakım "Sauna, buhar ve keseyi asla ihmal etmem."

Makyaj vazgeçilmezleri

"MAC Concealer ve MAC Peaches allık. Kirpiklerimi inanılmaz dolgunlaştıran Giorgio Armani Maestro rimel de vazgeçilmezim."

Saç sırrı

Uzman tavsiyesi "Kuaförüm Uğur Alevyılmaz'ın önerisi olan Davines saç kremi hem nemlendirip bakım yapıyor, hem de saçımın rengini mükemmelleştiriyor."

Asla vazgeçemedikleri

"Parfümüm Tom Ford Black Orchid artık imzam haline geldi. Daha Türkiye'ye gelmeden almış ve bayılmıştım. Artık beni tanıyanlar bu kokuyu duyunca beni hatırladıklarını söylüyorlar."

Sedef Avcı
sedefavci.jpg

Güzellik sırları

Uzman tavsiyesi "Son zamanlardaki en büyük yardımcım Bobbi Brown'in Creamy Concealer kapatıcısı. Uykusuz kaldığımda göz altlarımı çok doğal bir şekilde canlı gösteren bir ürün. Bu ürünü, Bobbi Brown satış ve pazarlama yöneticisi arkadaşım Pınar Danacı önermişti. Kullandığımdan beri vazgeçemiyorum."

Botoks "Hiç yaptırmadım."

Cilt sırları

Vazgeçilmezleri "Murad Energizing Pomegranate Cleanser ve nemlendiricisi, cildi ferahlatan ve canlı tutan hoş kokulu ürünler. Ayrıca, Bobbi Brown Soothing Face Tonic ve Hydrating Eye Cream kullanıyorum, özellikle tonik çok başarılı; lavanta kokusu sevenler denemeli. The Body Shop Spa Wisdom Mono! Body Balm da bugüne kadar kullandığım en güzel vücut kremi."

Bakım "Onbeş günde bir cilt doktorum Ercin Özüntürk'ün uyguladığı bakım cildimi sağlıklı tutmama yardımcı oluyor."

Sağlıklı alışkanlıkları

Egzersiz "Haftada 3-4 gün spor salonuna gidiyorum. Benim için artık bir hayat biçimi oldu. Spor yapmadığımda kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum.

Diyet "Yaptığım belirli bir diyet yok. Zaten en sevdiğim şeyler sebze ve meyve, dolayısıyla dikkat etmem gereken bir şey olmuyor."

Makyaj vazgeçilmezleri

"Bobbi Brown Anti-Cernes Creme kapatıcı, Bright Pink Lip Gloss ve Hot Stone (56) rengi far, Nectar (11) rengi allık ve siyah Long Wear Eye Liner. Bir de Lancome Hypnose maskara. Makyajda çok fazla renk sevmiyorum. Tercihim genelde sağlıklı ve taze bir görüntü."

Saç sırrı

Uzman tavsiyesi "İşim gereği saçıma sürekli işlem uygulanıyor, dolayısıyla çok kuruyor ve yıpranıyor. Son keşfim, daha doğrusu kuaförüm Uğur Alevyılmaz'ın önerisi, Davines Alchemic şampuan ve bakım kremi, ikisinden de çok memnunum."

Asla vazgeçemedikleri

"Cildim gittikçe hassaslaştığı için onu çok iyi korumam gerekiyor. Blue Lizard Australian Suncream SPF 30 güneşten koruyucu sürmeden dışarı çıkmıyorum."




Alıntıdır!



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst