Kadınların Zor Anlaştığı Erkek Tipleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Sevgili hanımlar, mesajınızı iletmek istediğiniz birileri varsa bu yazıyı ona ulaştırmaktan çekinmeyin.

mutsuz-kadin-sinirli-ofkeli-glr.jpg


Erkek dünyasına dalıyoruz yine… Karşımıza, uzak durmamız gereken erkekler listesi çıkıyor.
İşte, karşınızda kadınların zor anlaştığı 10 erkek tipi…

Asık suratlı erkekler

Cinsiyetinin bir numaralı özelliğini, suratını asıp ciddi ciddi takılmak zanneden erkekler, sanılanın aksine kadınların çok hoşlandığı tiplerden değil. Hayat, her şeyi ciddiye alacak kadar uzun değil; bunu bir bilseler...

Özel hayata saygı göstermeyen erkekler
Kendi hobilerine ve özel zevklerine her zaman vakit ayırıp da eşinin ya da sevgilisinin yaptığı işleri küçümseyen ve buna harcanan zamanın boşuna olduğunu düşünen erkekler, anlaşmanın zor olduğu erkek tiplerinden. Biz kadınlar da zevklerimize saygı gösterilmesini istiyoruz.

Paracı erkekler

Parayı sevgilisinden ya da eşinden daha çok seven erkeklerle anlaşmak zor. Aldığı hediyenin, çiçeğin, gidilecek tatilin, restoranda yenen yemeğin parasal bedelini hesaplaya hesaplaya yorgun düşmüş erkekler, biraz rahatlasanız diyoruz…

Anne kuzusu erkekler

Bu erkekler, hiç büyümeyen sınıfından olanlar. Hiç çekilmez gerçekten… Karısında annesini arayan, önceliği hep annesine veren, annesinin sözünden çıkmayan erkekler, ilişkide kavga nedeni aramaya fırsat bırakmayanlar aynı zamanda.

İşkolik erkekler

Hayatı, işinden ibaret olan ve her şeyden önce işini düşünen erkekler, kadınların pek de hoşlandığı tiplerden değil. Çünkü ilişki, birlikte olunan zamanın eğlenceli geçirilmesi gereken bir şey. İnsan, birlikte olduğu erkekle iş dışında da bir şeyler konuşmak ister. Oysa işkolik erkek, sözü dönüp dolaştırıp hep işe getirmekte ustadır ve bu da takdir edersiniz ki çok sıkıcıdır. Hem işkolik bir erkekle ne tatil planı ne de hafta sonu planı yapabilirsiniz.

Kadının başarısını çekemeyen erkekler

Kadının işte başarılı olmasını, daha çok para kazanmasını, başkaları tarafından takdir edilmesini hazmedemeyen erkekler, anlaşmanın son derece zor olduğu tiplerden. Bu, aslında o erkeklerin kendi başarısızlıklarına hayıflanmalarından kaynaklanan bir durum. Ama bunun üstünü örtüp kadını, evine zaman ayırmamakla suçlayan erkekler, iş hayatında bileğinin hakkıyla yükselmiş kadınlar hakkında ileri geri konuşup dedikodu yaymaktan da geri kalmazlar. Bu tipler, ilişkide en çekilmez olanlardan.

Tembel erkekler

Bu tip erkekler hem evde hem de dışarıda sorumluluk almaktan kaçınırlar, dolayısıyla iş, birlikte oldukları kadına düşer. Yani tembel erkekler, sürekli arkalarının toparlanması gereken erkeklerdir. Alın size anlaşamama nedeni! Üstelik tembel erkekler, sosyal hayata karışmaya da üşenirler ve eşlerini de sosyalleşmekten mahrum ederler.

Flörtöz erkekler

Her daim etrafa çapkın bakışlar atmaktan, karşılaştıkları her kadınla flörtöz diyaloglar kurmaktan çekinmeyen erkekler, birlikte oldukları kadını kıskandırmak için yaratılmışlardır adeta. Kadınlarla iletişim kurmalarını anlarız da ilgide aşırıya kaçmaya tahammülümüz yok!

Unutkan erkekler

Genel olarak kadınlara mal edilse de aslında herkes özel günlerinin hatırlanmasından hoşlanır. Hatırlanmamaksa üzücüdür. Bazı erkekler nedense, genelde kadınların hatırlayabilme özelliğinin rahatlığına kapılıp özel gün organizasyonlarını karşı taraftan beklerler. Tuttuğu takımın bütün maç günlerini ezbere bilip de iş, doğum günlerine, yıldönümlerine gelince balık hafızalı kesilen erkekler, kadınların hoşlanmadığı erkek tiplerinden ne yazık ki...

Sevgilisini tanıştırmaktan kaçan erkekler

6-7 aydır ya da daha uzun süredir bir birliktelik sürmesine rağmen birlikte olduğu kadını sevgilisi olarak tanıştırmayan, sıradan bir arkadaş gibi gösteren erkekler, kadınlar tarafından çok itici bulunanlardan.
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
kıskanç erkekler yok!!!
ilginç
ben de doğru kişiyle beraberim :sevindirikasli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst