Kadınlar Sağlıklı Beslenen Erkekleri Tercih Ediyor

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
nW1B2g.png


Araştırmacılar kadınların sağlıklı beslenen erkekleri tercih ettiğini kanıtladı. Araştırmalara göre beslenme şekli, vücut kokusunu etkiliyor.

Yapılan bir araştırma sağlıklı beslenen erkeklerin kadınlar tarafından daha çok tercih edildiğini ortaya koydu.

SAĞLIKLI BESLENME VÜCUT KOKUSUNU ETKİLİYOR

Yapılan bir araştırma, beslenme düzeninin sağlık ve görünüş üzerindeki etkisinin yanı sıra, vücut kokusunun üstünde bir etkisinin de olduğunu ortaya koydu. Dolayısıyla iyi beslenme alışkanlıklarının, çekiciliği ve beğenilirliği etkilediği belirlendi.

Yeni bir araştırma, kadınların çok fazla meyve ve sebze tüketen erkeklerin vücut kokusunu tercih ettiğini, buna karşın çok fazla karbonhidrat tüketen erkeklerin (ekmek, makarna gibi) daha az çekici bir koku salgıladığını ortaya koydu.

KADINLAR, VÜCUDU GÜZEL KOKAN ERKEKLERİ SEVİYOR

Avustralya'nın Macquarie Üniversitesi'nden araştırmayı yürüten Ian Stephen, salgılanan kokunun özellikle de kadınlar için cazibenin önemli bir bileşeni olduğunu ifade etti.
Bilim adamları ter kokumuzun sağlık durumumuz hakkında bilgi verebileceğini ve belki de eş bulmada bir rol oynadığını ifade etmektedir.

DENEYLERLE KANITLANMIŞ

Ian Stephen ve ekibi, yaptıkları araştırmada, farklı diyet uyguladıkları erkeklere temiz tişört giydirdiklerini ve yaptırılan egzersizlerle terleyen tişörtleri deneyde kullandıklarını söylediler. Araştırmada yer alan kadınlardan, terleyen bu tişörtleri koklamaları isteyen ekip, şu sonucu elde etti. Yapılan bu araştırma sonucuna göre, Daha fazla sebze ağırlıklı beslenen erkekler daha hoş bir koku salgılarken, et ağırlıklı bir diyet uygulayan erkeklerin ise daha yoğun bir koku salgıladıkları görülmektedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst