Kadınlar Rexona kuruluk testi ile farkı keşfedecek!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Deodorant markası Rexona, Türk kadınını antiperspirant özellikli deodorant kullanarak, terden kaynaklanan ıslaklık ve ter kokusunu önleme konusunda bilinçlendirecek. Bu amaçla yürütülen kampanya kapsamında 2 milyonun üzerinde kadına, Rexona Kuruluk Testi kitlerinden dağıtılacak.

wl91rl.jpg



45 yıldır deodorant kullanımı konusunda bilinci artırma misyonuyla hareket eden Rexona, yürüteceği bilinçlendirme ve iletişim çalışmaları için işbirliğine girdiği Beren Saat ile kadınlara önemli mesajları ulaştırmayı hedefliyor. Kadınları, antiperspirant özellikli deodorant kullanmaya yöneltmeyi hedefleyen Rexona, hayata geçireceği “Rexona Kuruluk testi ile farkı keşfedin” çalışması kapsamında, 2 milyonun üzerinde kadına sunacağı Rexona Kuruluk Testi kitleriyle, onlara deodorant kullanımının yarattığı farkı bizzat denetecek.

Düzenlenen basın buluşmasında, alkollü deodorant kullanım oranının dünyada oldukça düşük seviyelerde seyrederken, Türkiye’de hala çok yüksek olduğu ifade edildi. Alkollü deodorantların ter kokusu ve terden kaynaklanan ıslaklığa karşı geçici bir etkisi olduğu üzerinde durulurken, antiperspirant özellikli deodorantların, kuruluk ve ter kokusuna karşı sağladığı avantajlar da açıklandı. Bu tip deodorantlar özel formülü sayesinde, gün boyunca koltukaltlarında terden kaynaklanan ıslaklığı engellerken pudrasız deodorant engelleyemiyor. Koltukaltlarında ter kokusuna sebep olan bakterileri uzaklaştırıyor ve gün boyu tam koruma sağlıyor. Koltukaltlarınızı gün boyu kuru ve temiz tutuyor.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst