Kadınlar kocalarından ne ister?

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Kadınlar kocalarından kendilerine nasıl davranmalarını ister ve hangi davranışlarla mutlu olurlar bilmek istiyorsanız okuyun !

Bir kadın kocasından evi silip süpürmesini istemez buna karşılık “hiçbir şey yapmıyormuş” muamelesi görmeyi de hazmedemez. En azından samimi bir şekilde “Hayatım bütün gün koşturup yoruluyorsun, Yorulmuyor musun,biraz dinlen “demesini bekler.

Kadınlar, kocalarının işten eve gelip kapıdan girer girmez, “Yorgunluktan ölüyorum” sözleriyle selamsız sabahsız direkt TV’nin karşısına geçmelerini istemez.

Yapılan yemek ya da işlerle ilgili “takdir”lerini belirtmesini, bir eksiklik varsa “iğnelemeden” ve usulünce söylemesini bekler.

Bir kadın eşinden, “Sustur şu çocuğu be kadın! Zaten akşama kadar kafam şişiyor. Bir de senin çocuğunun zırıltılarını mı dinleyeceğim? Görmüyor musun haberleri dinliyorum!” demesini beklemez. (Çocuk sanki sadece kadınındır!)

Hanımlar eşlerinden evi toparlamasını beklemez. Ama en azından “Nerde benim çoraplarım! Şu kenarda duran çoraplarımın sana ne zararı var?” demek yerine çoraplarını belirli bir yere koyması öğrenmesini, kirliyse kirli sepetine bırakmasını bekler.

Kadınlar işten gelen eşlerinin, “Aaa! Bu çocuk ağlıyor, yemek de hazır değil zaten arkadaşlar da beni bekliyor. Haydi eyvallah!” deyip çekip gitmesini değil, “Ben çocukla ilgileneyim sen bir şeyler hazırla yiyelim. İstersen yemekten sonra uzanıver. Ben çocuğa bakarım.” gibi tepkiler, “hoşgörü”, “yumuşaklık”, “merhamet”, “destek”, “güven”, “himaye” bekler
alıntıdır

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
esim cok seyde gercekten yardimci olur, bazen yemek yapma, birak ev isini hazirlan yemege cikalim diye telefon acar, bende hazirlanirim hemencicik :) dunden raziyim :) kizimlada ilgilenir sagolsun, bende islerimi yada yemegi yapabilirim bu sirada, gelir gelmez oper askimla hayatimla girer eve :) hele guzel sevdigi yemekler olunca iste benim karim diye iyice cosar :) yemek yemeyi cok sever, antepli :) emme velakinnnn su 5. maddeyi yasiyoruz ara sira :) bende diyorumki yakinda coraplarin buzdolabindan cikicak yanii, sen bukadar daginiksin iyikide benim gibi kicini toparlayan titiz bi hatuna sahipsin diorum, guluyor sinsi sinsi :) ayyyy gelir heralde birazdan, daha gelmedi :) restaurant isi boyleeee ufffffffff

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
eşim bana çoğu konuda yardımcı olur ama evde yemek yoksa girip kendi yapmaz ama dışardan yeriz :sila:camları silmez ama tülleri asar :sila:alışverişi yapar :sila:eek:ğlumuzla ilgilenir akşamları oynarlar :sila:bazen kreşe o bırakır:sila: vs vs çoğu zaman yardımcıdır bana-hmm

cedrina

Yeni Üye
Tepki
12
benim eşimde ev işleri konusunda bana çok yardımcı olur,sonuçta ikimizde çalıştığımız için anlayış gösterir.fakat hesap kitap işinden faturalardan ödemelerden hiç anlamaz.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Kadınlar kocalarından kendilerine nasıl davranmalarını ister ve hangi davranışlarla mutlu olurlar bilmek istiyorsanız okuyun !

Bir kadın kocasından evi silip süpürmesini istemez buna karşılık “hiçbir şey yapmıyormuş” muamelesi görmeyi de hazmedemez. En azından samimi bir şekilde “Hayatım bütün gün koşturup yoruluyorsun, Yorulmuyor musun,biraz dinlen “demesini bekler.

Kadınlar, kocalarının işten eve gelip kapıdan girer girmez, “Yorgunluktan ölüyorum” sözleriyle selamsız sabahsız direkt TV’nin karşısına geçmelerini istemez.

Yapılan yemek ya da işlerle ilgili “takdir”lerini belirtmesini, bir eksiklik varsa “iğnelemeden” ve usulünce söylemesini bekler.

Bir kadın eşinden, “Sustur şu çocuğu be kadın! Zaten akşama kadar kafam şişiyor. Bir de senin çocuğunun zırıltılarını mı dinleyeceğim? Görmüyor musun haberleri dinliyorum!” demesini beklemez. (Çocuk sanki sadece kadınındır!)

Hanımlar eşlerinden evi toparlamasını beklemez. Ama en azından “Nerde benim çoraplarım! Şu kenarda duran çoraplarımın sana ne zararı var?” demek yerine çoraplarını belirli bir yere koyması öğrenmesini, kirliyse kirli sepetine bırakmasını bekler.

Kadınlar işten gelen eşlerinin, “Aaa! Bu çocuk ağlıyor, yemek de hazır değil zaten arkadaşlar da beni bekliyor. Haydi eyvallah!” deyip çekip gitmesini değil, “Ben çocukla ilgileneyim sen bir şeyler hazırla yiyelim. İstersen yemekten sonra uzanıver. Ben çocuğa bakarım.” gibi tepkiler, “hoşgörü”, “yumuşaklık”, “merhamet”, “destek”, “güven”, “himaye” bekler
alıntıdır

full çıkardık

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Ayyy benim birtanemmm herşeyime yardımcı oluuurr kıyamam ben ona şimdi gözümün önüne geldii hele o gün yorulduysam bulaşıkları bile yıkar hatta eve süpürge bile tutar :huhuu: hele de hastaysam o ev tertemiz olur üstüne karnımda doyar herşeyim yaaa :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar