Kadınlar İçin İnanılmaz Buluş!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Kadınlar İçin İnanılmaz Buluş!

RollyWalk'larınla ŞIKLIĞINDAN ÖDÜN VERMEDEN ÖZGÜRCE YÜRÜ... HİKAYEN YARIM KALMASIN…

Topuklu ayakkabılarını seviyorsun, giyince kendini güzel ve şık hissediyorsan ama onlarla yürümeyi sevmiyorsan yalnız değilsin... Uzun bir iş gününün ya da saatlerce dans ettiğin bir gecenin sonunda o muhteşem topuklu ayakkabılarının seni hayal kırıklığına uğrattığını biliyoruz...Yıllardır yüksek topuklu ayakkabılarımızı özgürce giyemedik. Günün sonunda hep tatsız bir ağrı ile eve dönmek zorunda kaldık.

attachment.php

Şıklığımızdan ödün vermeden rahat da olabilmemizin zamanı geldi... Modern kadının yaşam tarzının bir parçası olacak “RollyWalk”lar, ihtiyacın olan her zaman ve her yerde kullanabileceğin, yuvarlayarak çantanda taşıyabileceğin şekilde tasarlandı. Özgürce hareket edebilmen için “RollyWalk” lar tasarlanırken rahatlık, hafiflik, taşınabilirlik ve işlevsellik dikkate alındı.

Ayaklarının mutlu olmasını istediğin her an... arabanı kullanırken, seyahat ederken, ofiste, iş çıkışında vapuru yakalamaya çalışırken, misafirliğe giderken “RollyWalk”ların yanında olacak.“RollyWalk”ların özel günlerinde de yanında... Nişan, düğün, doğum günü, mezuniyet gibi senin için özel anlamı olan anlarda hem sen hem de arkadaşların artık özgürce dans edebileceksiniz.

HİKAYEN YARIM KALMASIN
RollyWalkların hayatın her anında seninle birlikte…Evden çıkmadan önce, topuklu ayakkabılarınla uyumlu bir RollyWalk rengi seç ve çantana at. Rahat olmak istediğin her anda… Evde, ofiste, arabada, uçakta, otobüste, seyahat ederken, dinlenirken, eğlenirken, dans ederken…RollyWalklarınla her ne yapıyorsan, hikayen mutlu bir son ile bitecek…

attachment.php

KULLANIM ALANLARI

Acil moda ihtiyacı olan tüm durumlarda...

- Araba kullanırken
- Ofiste
- Misafirlikte
- Kampüsteki odanda
- Özel günlerde ve organizasyonlarda
- Nişan
- Düğün
- Mezuniyet töreni
- Seyahatte
- Havaalanında
- Uzun otobüs yolculuklarında
- Uçakta
- Otelde
- Gece Hayatında
- SPA’da

iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• rollywalk_220.jpg
    rollywalk_220.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 15
  • rollywalk_450.jpg
    rollywalk_450.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 16

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
güzele benziyor,
pisi pisi gibi bişey herhalde:)
yaygınlaşırsa topuklu ayakkabıya dönebilirim :cokkomik:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Hayirdir canim? :acep:
Abartili olmayan topukla uzun süre yürürüm ama abartili topugu uzun yürüyüslerde tercih etmiyorum.

Şıklıktan ziyade rahatımın farkına vardım sanırım.Bu ara özel günlerde bile hep küçük topuk tercih eder oldum.Hem daha rahat hem daha sağlıklı ondan canım.Bir sorun yok yani

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321

Şıklıktan ziyade rahatımın farkına vardım sanırım.Bu ara özel günlerde bile hep küçük topuk tercih eder oldum.Hem daha rahat hem daha sağlıklı ondan canım.Bir sorun yok yani

Anladim canim.
Arada topuklu iyi oluyor ama saglikli olmadigi kesin.
Benim calistigim ayakkabiciya yasli kadinlar geliyor ve cogunun ayak kemikleri yamulmus ve rahat ayakkabi ariyorlar. :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar