Kadınlar için En Pahalı 10 Teknoloji Aksesuarı

Sultan Sercan

Yeni Üye
Katılım
29 Mayıs 2015
Mesajlar
2
Tepki
3
Puan
3
Konum
İstanbul - Kadıköy
kadinlar-icin-en-pahali-teknoloji-aksesuarlari-700x467.jpg


Geçmişten günümüze, kadınlar ve aksesuarlar bir bütün haline gelmiştir. Aksesuarlar, gerek ışıltısıyla gerek lüks görünümüyle kadınların olmazsa olmazı halindedir. Özellikle, teknoloji aksesuarları, kadınlar için önemli bir araçtır.

Gittikçe gelişen teknolojiyle birlikte aksesuarların kullanılabilirliği de artıyor. Lüks hayatı seven kadınlar, aksesuarlara para dökmekten hiç çekinmiyor. Ayrıca yanlarından ayırmadıkları tablet ve akıllı telefonları için olan bu aksesuarlar sayesinde şıklıklarını tamamlıyorlar.

Gelin birlikte kadınlara özel olarak tasarlanmış, en pahalı 10 teknoloji aksesuarını inceleyelim:

10. Everpurse’den “Untitled” Deri Clucth

329 Dolar

Everpurse%E2%80%99den-%E2%80%9CUntitled%E2%80%9D-Deri-Clucth.jpg


Eğer telefonunuzun, bir görüşmeden ya da müdürden telefon beklerken gibi uygunsuz zamanlarda başına bir şey geldiyse, o zaman bu kullanışlı telefon kabını almak isteyeceksiniz. Sadece siyah detayı ile değil, aynı zaman da şarj aleti koyabileceğiniz bölümüyle sizin hayatınızı kolaylaştırıyor. Everpurse kap ile telefonunuzu günde iki kez şarj edebilirsiniz.

9. Louis Vuitton iPhone 5 Soft Case

420 Dolar

Louis-Vuitton-Soft-Case-iPhone-5.jpg


Louis Vuitton iPhone 5 Soft Case, hem güzelliği hem de şıklığı ile en pahalı aksesuarlar arasındadır. Zarif kılıf, dana derisinden yapılmıştır ve Louis Vuitton’un tarihi Damier imzası deseni, mikro deliklerle ince baskılar halinde işlenmiştir. Taba, mavi ve siyah olmak üzere üç renge sahiptir. Modaya uygun ve işlevsel özellikleri ile tasarlanan Louis Vuitton iPhone 5 Soft Case, markanın en şık ürünleri arasındadır.

8. 24K Altın USB Bellek

870 Dolar

24K-altin-usb-bellek.jpg


Bizim için USB belek küçük, kullanışlı, ucuz, laptop ve cep için pratik bir alettir. Fakat bütün bu özelliklerin yanında lüks bir ürün istiyorsanız, 24K Altın USB Bellek tam size göre. 870 dolar olan ve altından yapılan bu bellek, 4GB, 32GB hafızaya sahiptir. Eminim, bu küçük USB’yi kaybetmek istemeyeceksiniz.

7. Maison Martin Margiela Eel iPad Case

1.060 Dolar

Maison-Martin-Margiela-Eel-iPad-Case.jpg


Brezilyalı tasarımcı ve eski yönetmen olan Hermes tarafından tasarlandı. Maison Martin Margiela Eel iPad Case, yılan balığı derisi kabartılarak yapılmıştır. Kap, fırtına grisi rengi, dört kart cebi, iç kalem tutucu, arkada fermuarlı cep ve beyaz fermuarla tasarlanmıştır. Tüm iPad ürünleri ile uyumlu lüks bir aksesuardır.

6. Beats MIXR Swarovski Kulaklık

1.120 Dolar

Beats-MIXR-Swarovski-Kulaklik.jpg


MIXR kulaklığı, kadınların gözdesi olan Swarovski taşlarıyla süslenmiştir. Görünümü kadar fiyatı da ihtişamlıdır. 1,120 dolara satılıyor. Bir kulaklık için aşırı pahalı gelebilir; fakat Swarovski, kadınlar arasında çok tapılası bir taştır.

5. Chanel Laptop Çantası

1.450 Dolar

Chanel-Laptop-kilifi.jpg


Chanel Laptop çantası, sıcak pembe rengi kullanılarak şişirilmiş kuzu derisinden yapılmıştır. Çizgili görünümünün ince karışımı, onu modellerin arasında eşsiz yapmaktadır. İçinde iki ince cep, fermuarlı bir cep, kâğıtlar için bir cep vardır ve tüm bu bölümleri tek bir fermuar kapatıyor.

4. Motorola Motopure H12 Bluetooth Kulaklık

6.547 Dolar

Motorola-Motopure-H12-Bluetooth-Kulaklik.jpg


Tüm dünya için Bluetooth kulaklıklar, pratik kullanımı sayesinde çok popüler hale gelmiştir. Motorola’nın sınırlı sayıda ürettiği Motorola Motopure H12 Bluetooth Kulaklık, 18 ayar altından yapılmıştır. İçinde sarı ve beyaz olan 180 elmas kullanılarak üretilmiştir. Sadece özel siparişler ile üretilmektedir.

3. Lunatik iPod Nano Watch Kılıf

18.000 Dolar

Lunatik-iPod-Nano-Watch-Kilif.jpg


149 dolar olan iPod Nano’yu satın almak, bütçe için gayet uygunken, Lunatik iPod Nano Watch kılıfın fiyatı oldukça pahalıdır. Kılıfın etrafı, el emeğiyle elmaslarla işlenmiştir. Kılıfın işlenmesi 4 hafta gibi bir sürede alıyor.

2. Lady Blanche iPhone 4

30.000 Dolar

Lady-Blanche-iPhone-4.jpg


Muhtemelen bu güzel kılıfı gören herkes almak istiyordur. Lady Blanche iPhone 4, üstünde New York, Paris ve Moskova’nın olduğu üç saate sahip. Bu kılıf, beyaz elmaslarla süslenmiş. Bütün bunlara, elmas kaplı mineral cam çerçeveyi ve yüzlerce saatlik emeği de eklemeyi unutmayalım! Belki de 30.000 doları hak edebilir.

1. GnG’s Altın ve Elmas iPhone 3G Kılıfı

108.880 Dolar

GnG%E2%80%99s-Altin-ve-elmas-iPhone-3G-Kilifi.jpg


Alman tasarımcılar Gerrit Guggenberger ve Martin Gadalla, en pahalı iPhone kılıfını, zengin müşteriler için tasarladı. Bu lüks parçayı bitirmek 12 ay sürdü. GnG’s Altın ve Elmas iPhone 3G kılıf, 140 gram.18 ayar altından yapıldı ve 200 elmasla çerçevelenmiştir.

Kaynak : paratic.com
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst