Kadınlar Erkeklerde Neye Bakar?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Tüm kadınların zevkleri aynı diye bir şey söyleyemeyiz elbette. Ancak, bir kadın bir erkeği çekici bulmak için belli özellikler taşımasını bekler. İşte bu beklentiler de hemen hemen her kadında aynı!

37145.jpg


Kadınlar erkeklerde ne arar?


Nasıl ki erkekler kadınların en ince ayrıntısına kadar inceliyor, kendi kafalarında güzel, seksi, sevimli, çekici gibi kıyaslamalar yapıyor, kadınlar da erkekleri belli bir yere koymak için ölçüp tartıyor.

Bakın bir erkeğin bir kadını etkilemesi için hangi özellikleri taşıması gerekiyor!


Kendine güven


Kadınlar kendine inanan, kararlarından emin erkeklere hayranlık duyuyor. Fikirlerine güvenen erkek kişiliği sağlam bir imaj sergiliyor.



Espri yeteneği


Kadınlar için espri yeteneği olan bir erkek eğlencelidir. Tabii bayat ve seviyesiz espriler değil, zeka ürünü olan esprilerden bahsediyoruz.



Saygı duyulması


Etrafındaki kişilerce saygı duyulan ve fikirleri önemsenen kişi kadınların gözünde daha da yükselir. Erkeklere tavsiyemiz eğer etrafınızdaki kişilerin size saygı duymadığını düşünüyorsanız ya tavrınızı değiştirin ya da bu kişilerden uzaklaşın.



Değerli hissettirme


Kadın, birilerinin hayatında önemli yer taşıdığını bilmek ister. Değerli olduğunu hisseden kadın, karşısındakine de aynı değeri verir. Bir kadının kalbini kazanmak isteyen erkek öncelikleri arasındaki en ön sıraları sevdiği kadına vermesi gerektiğini unutmamalı!



Güvenilirlik


Aldatılmamaktan bahsetmiyoruz bile! Bu zaten insan olarak taşımak gereken bir özellik! Bunun yanı sıra gözü kapalı olarak her derdine çare olmak için elinden geleni yapacak bir kişi arar kadın. Sırtını yaslayabileceği bir erkek arar aslında!

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst