Kadını ağlatmak seni mutlu etti mi?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.369
Kadını ağlatmak seni mutlu etti mi?

acun-u-cildirtan-yarismaci-bakin-kim-cikti-nur-cennet-ucar-o-ses-turkiye-1347041.jpg

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyeliği yaptığı yarışma programı "O Ses Türkiye"de ekrana gelen bu görüntüler twitter'da büyük tepki topladı.

Yarışmanın önceki bölümünde 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, oğluna benzerliğiyle adından söz ettiren yarışmacı Onur Uğuş'u izledi.

Duygusal anların yaşında gecede Akarsu, "Ben yarışmaları seyredemiyordum. Kızım bir gün...

'Anne Star'da bir yarışma var. Yarışmacılardan birisi abime benziyor' dedi.

Onur'u gördüğüm yüreğim çıkacak gibi oldu. Onur'da hissetiklerimi oğlumda görmüştüm.

Sonra dayanamadım buraya geldim. Çok mutlu oldum. Ben gerçekten Onur'da oğlumu yaşadım" diyerek hem anne Akarsu hem de yarışmacı Onur Uğuş, gözyaşlarına boğuldu.

Twitter'da ise Acun Ilıcalı'nın programa Barış Akarsu'nun annesini getirtmesi eleştirildi. Twitter'da Ilıcalı'nın reyting için Hatice Akarsu'yu ağlattığı yazıldı.

İşte tepkiler:
- Rahmetli Barış Akarsu'nun adını sevgisini ve annesini reyting için kullanan kişiye Acun Ilıcalı denir. Müge Anlı gibi olmuş program artık..!

- Barış Akarsu üzerinden prim yapmak sizi mutlu etti mi Acun Ilıcalı, o anneye de yazık be

- Barış Akarsu'nun annesini reyting için kullanan kişiye Acun Ilıcalı denir

- Reyting uğruna Ahmet Kaya ve Barış Akarsu üzerinden prim yapmaya çalışan Acun Ilıcalı'yı kınıyorum.

Milliyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.369
Bence Acun'un yarattığı birşey değildi :benmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.369
:D Ne bileyim o tarz şeyleri pek sevmiyor gibi geliyor bana :findikim:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Bende Acun´un reyting icin yaptigini sanmiyorum.
Kadin ogluna benzerligi yüzünden aglamis istemeseydi o kadin zaten gelmezdi.
Reyting icin o kadinin oraya oturup aglayacagini sanmiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar