Kaderi̇ni̇ Deği̇şti̇r! Plüto Doğum Hari̇tası Ve Transi̇t Evlerde

Tepki
720
KADERİNİ DEĞİŞTİRMEK senin elinde! PLÜTO KOVA TRANSİTİ ile başlayan büyük dönüşüm, hayatının hangi alanında (evinde) yaşanıyor? Bu video, sadece genel bir yorum değil; haritanı alıp DOĞUM HARİTASI ve TRANSİT EVLERİNİN detaylı analizini yapıyor.

Senin doğum haritandaki Plüto konumu ve Kova burcundaki transit Plüto'nun hangi evin üzerinden geçtiği, kaderini yeniden yazacak!
Plüto; dönüşüm, yeniden doğuş ve derin güç demektir. Bu videoda Plüto'nun 12 evdeki etkilerini, kariyer, ilişkiler, para ve ruhsal yaşam üzerine olan kodlarını çözüyoruz.
Bu video sana ne kazandıracak? Plüto'nun hangi evde olduğu: Doğum haritasındaki güçlü ve zayıf alanlarını göreceksin. Transit Ev Analizi: Kova'daki Plüto'nun şu an hayatında hangi evi kökten değiştirdiğini anlayacaksın. Enerjiyi Doğru Kullanma: Plütonik gücü kayıp ve korku yerine, kişisel gücünü artırmak için nasıl kullanacağını öğreneceksin.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Plüton Terazi R
Satürn Akrep R Evlere şenlik ikili :krizz:

Mesaja ekleme yapayım :) Haritamı bu dönem için Ai yorumlattım açılar maçılar bir şeyler anlattı "Bu sefer daha destekleyici bir Plüton dönemi seni bekliyor! Plüton artık seni yıkıp baştan yapmıyor, güçlenmeni destekliyor." dedi :cay:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Plüton Terazi R
Satürn Akrep R Evlere şenlik ikili :krizz:

Mesaja ekleme yapayım :) Haritamı bu dönem için Ai yorumlattım açılar maçılar bir şeyler anlattı "Bu sefer daha destekleyici bir Plüton dönemi seni bekliyor! Plüton artık seni yıkıp baştan yapmıyor, güçlenmeni destekliyor." dedi :cay:
Sen pluton terazinin son derecelerindesin canım çok olgun bir ruh:)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Evet çünkü normal de Satürn akrepinle tam kavuşum yapabilmesi için pluton unda akrep olması lazımdı. Aslında buda bir kavuşum sen tam geçişte doğmuşsun. Pluton un teraziden akrep e geçme döneminde:)
Aa! Şimdi baktım da Akrepciğim 01° bayağı yakınlarmış hiç dikkat etmemiştim :) "Burç geçişi kavuşumu" ya da "Sınır kavuşumu" denir diyor

Geçenki konuda bilmeden bir de "Plüton Akrep de çok havalı geliyor karizmatik bir hali var isim olarak" demişim meğer bir ayağım akrepteymiş:cokkomik:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
720
Aa! Şimdi baktım da Akrepciğim 01° bayağı yakınlarmış hiç dikkat etmemiştim :) "Burç geçişi kavuşumu" ya da "Sınır kavuşumu" denir diyor

Geçenki konuda bilmeden bir de "Plüton Akrep de çok havalı geliyor karizmatik bir hali var isim olarak" demişim meğer bir ayağım akrepteymiş:cokkomik:
Evet aynen sevgili nk senin haritan eşsiz, sen eşsizsin. O yüzden astroloji de her Terazi birbirine, her akrep birbirine benzemez bu küçük nüanslar seni çoğu pluton u Terazi olan insandan ayıran özellikleri ortaya çıkarıyor. Astroloji bütün bu detayları derine inip açıklayacak kadar Evrensel ve kadim bir ilimdir:)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Evet aynen sevgili nk senin haritan eşsiz, sen eşsizsin. O yüzden astroloji de her Terazi birbirine, her akrep birbirine benzemez bu küçük nüanslar seni çoğu pluton u Terazi olan insandan ayıran özellikleri ortaya çıkarıyor. Astroloji bütün bu detayları derine inip açıklayacak kadar Evrensel ve kadim bir ilimdir:)
İnsan bir şeyler öğrendikçe daha da meraklanıp araştırma isteği duyuyor gerçekten keyifli bir alan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar