Kaçmanız Gereken 5 Erkek Modeli

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
Bir ilişkiye başlarken karşınızdaki kişiyi tolere etme durumumuz yüksektir. Fakat herkesin kaçırdığı ayrıntı, bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider.


2865750_1_wide_9599b03c-1669-4864-a373-1b58132954ec_OvUB93ead0Bv6HBRXWnuG7oPK6z7jNXS.jpg


Bu defa mutluluğu yakalayacağım deyip karşınızdaki insanın kabul edilmeyecek hareketlerini kabul ederseniz en baştan kaybetmiş olacaksınız. Bu nedenle eğer karşınıza kabul edemeyeceğiniz bir erkek modeli çıkarsa fazla vakit kaybetmeyin, mutluluk bir başkasında olabilir. İşte kaçmanız gereken 5 erkek modeli...

Cimri Erkek: Günümüzde tabi ki de rollerin eşit olmasını savunuyoruz. Bir kadında erkek gibi sosyal çevrede varlığını sürdürmeli ve kendi parasına göre hareket etmelidir. Fakat bazı adab-ı muaşeret kuralları vardır. Bir gün sen ödersin bir karşındaki... Bunu da öyle gözünüzün içine sokarak yapmazsınız. Eğer karşınızdaki daha ilk buluşmada ‘Ben benimkini ödedim sen de hesabını öde de kalkalım’ gibilerinden bir imada dahi bulunduysa, hesabınızı ödeyin, ‘baaay’ diyip oradan hemen uzaklaşın.

Kadınlara karşı saygısı olmayan erkek: Bir erkek size kibar davranıyor diye kadınlara saygısı olduğunu düşünmeyin. Size kibar olmasının nedeni yeni tanışmış olmanız. Ama çevrenizdeki kadınlara nasıl davrandığını gözlemleyin. Örneğin aracındaysanız kadın şoförler hakkında nasıl konuştuğuna dikkat edin. Daha sonraları cicim ayları geçtikten sonra size karşıda öyle davranmaması için yol yakınken o tarz erkeklerden uzaklaşın. Unutmayın 'maço' kavramı saygısızlık anlamını barındırmamalı...

Bencil erkek: Bencilliğin kadın, erkek ayrımı olmadan ele alırsak dahi itici bir durum... Ama kadınlar zaten ilgi bekleyen olduğundan erkeğin ben merkezli davranması oldukça sinir bozucu olabilir. Bencil biriyle birlikteyseniz bir zaman sonra kendiniz için değil sadece onun için yaşadığınızı fark edersiniz. Bununla yaşamak istemiyorsanız aklınızı başınızı toparlayın ve o kişiyle yolunuzu ayırın.

Ukala erkek: Her şeyi bilen erkek en güzel terk edilen erkektir. O çok bilmiş tavırlarıyla sizi hiçbir zaman konuşturmaz, size plan yaptırmaz, sizin daima korunmaya ve kollanmaya ihtiyacı olan bir kelebek olduğunuzu düşünür. Küçük dağları o yaratmış, erkek ve kadının yerini o belirlemiştir. Tuvalete gittiğinizi söyleyip, çaktırmadan kaçın.

Aşırı bakımlı erkek: Kadın ve erkek bakımlı olmalıdır. Fakat bu işi aşırısı zarardır. Çünkü kendine aşırı bakan kişi kendini aşırı da seviyor demektir ve kendine düşkün biriyle yaşamak istemezsiniz.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Kimse istemez sanırım bu özellikteki erkekleri :D
:duyuru:burdan erkeklere sesleniyorum lütfen azıcık kendinize çeki düzen verin bitterinizi çıldırtmayın :krizz:
 
OP
Simge_01

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
Etraf çok bilmiş ve ukala erkeklerden geçilmiyor istisnalar hariç tabi :evet: heee pardon bir de cesaretsiz kaçan erkeklerden :huri:
 

sibelbiriken

Yeni Üye
Katılım
1 Kasım 2018
Mesajlar
14
Tepki
6
Puan
3
Yaş
36
Konum
istanbul
Birde kendini üstün gören erkekler! Kendinin her şeye karışabileceğine inanıp etrafa yargılar dağıtmaları yok mu???
 

Fistikzade

Daimi Üye
Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
315
Tepki
339
Puan
63
Yaş
44
Konum
Izmir
Ruhsuz erkekler,kaba erkekler,esinin degerini hissettirmeyen erkekler,ilgisiz erkekler ve tabiki tembel erkekler
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst