Kaç lazer epilasyon seansı uygulanması gerekir ?

__asli__

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
641
Tepki
448
Puan
63
Konum
Germany
Kaç lazer epilasyon seansı uygulanması gerekir ?

Lazer ışığı anajen (aktif) aşamadaki kıl köklerini etkilemektedir. Bütün kökler aynı anda aktif olmazlar. Dolayısıyla telojen (pasif) kökler, aktif hale geldiklerinde bunlara da uygulama gerekecektir. Kalıcı bir çözüm, ancak birkaç lazer epilasyon seansından sonra elde edilir. Kılların kalınlığı ve yoğunluğu her vücutta farklı olduğu için kesin bir seans sayısı vermek mümkün değildir, kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye değişmektedir. Ortalama olarak çoğunlukla 4-6 lazer epilasyon seansı yeterli olmaktadır. Lazer epilasyon uygulamasında cilt tipine göre doz seçimi yapılır. Bu sayede kıl köklerine etki edecek ama cilde zarar vermeyecek güçte çalışılarak en kısa sürede tedavinin bitirilmesi amaçlanır. Herkesin vücut yapısı ve hormonal seviyeleri, cilt tipi farklı olduğu için lazer epilasyonda sonuca ulaşmak için gereken süre kişiden kişiye değişir. Seanslar kılları anajen (büyüme) safhasında yakalamaya uygun sürelerde tekrarlanır.
 

toprak

Yeni Üye
Katılım
16 Ekim 2008
Mesajlar
14
Tepki
24
Puan
3
Konum
İstanbul
Pek fazla tüylenme sorunu olmayan biri olduğum halde dört seans lazer epilasyona gittim.
Üstelik apoge 5500 cihazı kullanılıyordu. Memnun kalmadım ve lazeri bıraktım sadece bir ay temiz kalabiliyordum tüyler sadece azaldı ve inceldi duydum ki bu cihazlarda tüyler bitmiyor sadece azalıyomuş.
 

neysee

Yeni Üye
Katılım
9 Aralık 2008
Mesajlar
6
Tepki
0
Puan
1
Yaş
48
Konum
İZMİR
ya of aranızda hiç memnun kalan yokmu .lazer epilasyon yaptırıp evt işte budur diyen birileri.bende düşünüyorum ama ne derece etkili olur bilemiyorum.ama kıllardan nefret ediyorum....
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst