Kabak kalye

T

tugceyildiz

Misafir
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 DK.
PİŞME SÜRESİ: 15 DK.
4 KİŞİLİK

MALZEMELER
1 çorba kaşığı margarin
1 adet soğan
100 gr. kıyma
3 adet kabak
2 adet domates
2 çorba kaşığı Amerikan pirinci
2 su bardağı su, tuz
Dereotu, taze nane

HAZIRLANIŞI
Soğanı yemeklik doğrayıp margarinle kavurun. Kıymayı ekleyin. Kavurmaya devam edin. Rendelenmiş domatesleri ekleyin. Kabakların kabuklarını soyup, yuvarlak dilimleyin. Kıymalı karışıma ilave edin. Pirinçleri yıkadıktan sonra yemeğin üzerine serpiştirin. 1 su bardağı su ve tuz ilave edin. Yaklaşık 15 dakika pişirin. Servis yapmadan ince kıyılmış dereotu ve nane ekleyin.
 

Ekli dosyalar

  • Kabak Kalye.jpg
    Kabak Kalye.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 38

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst