incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
MALZEMELER:
2 yufka
2 orta boy kabak rendesi
2 yumurta ( hafif çırpılmış)
1 çay bardağı sıvıyağ
100 gram kaşar peynir rendesi
Yarım demet dereotu (ince doğranmış)
Yarım demet maydanoz (ince doğranmış)
Tuz, karabiber
Pulbiber (ben ekledim bu aralar acıdan hoşlanır oldum
YAPILIŞI:
İki yufkayı erişteden biraz daha kalın olacak şekilde doğrayın. Kaşar peyniri hariç diğer malzemelerle birlikte derin bir kasenin içinde karıştırın. Yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye karışımı yayın ve önceden ısıtılmış 180ºC deki fırında pişirin. Dilerseniz fırından çıkarmaya yakın kaşar peyniri rendesi serpin.Yoğurtsuz servis yapmak isterseniz içine beyaz peynir de koyabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ALINTI