Jüri ya kulum

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130

681048808499.jpg

Jüri ya kulum

Sermiyan Midyat'tan Hülya Avşar eleştirisi: Jürilik yaptığı yetenek yarışmasında birinci bir köpek oldu. Bakalım Altın Portakal'ı bu yıl kim alacak? Jüri, her yerde jüridir!

'BİR DOST' DİYE YAZDI
HülyaAvşar'ın jüri başkanlığını eleştirenler kervanına Sermiyan Midyat da katıldı! Ünlü oyuncu, Avşar'ı Twitter'da inceden inceye dalgaya aldı. Midyat; Avşar kızını 'Yetenek Sizsiniz'de yaptığı jüri üyeliği üzerinden vurdu. Oyuncu söze şu tweet'le başladı: "Allah Hülya Avşar'a 'Jüri ya kulum' dedi. Bir dost!"

AKIL SÜRÇMESİ DEĞİL
Midyat, geçen yılki yetenek yarışmasında birincinin bir köpek olduğuna vurgu yaptı ve ekledi: 'Yetenek Sizsiniz' ve Altın Portakal jürisi aynı: Hülya Avşar! Ne dil, ne de akıl sürçmesi. Yeteneksizseniz alın size portakal! Geçen yıl o yarışmanın birincisi bir köpekti. Bakalım bu yıl Altın Portakal'ı kim alacak? Jüri her yerde jüri!
Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Ya bu kadın aslında sinemacı değil mi gündemde bir isim diye mi millet gıcık kaptı ne

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Galiba medya önünde oldugu icin tepki cekiyor. :dusun:
Uzun zamandirda sinema filmi yok sanirim? :acep:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Mesela Kadir İnanır'da jüri başkanlığı yapmış ama ona tepki verilmemiş :gıdık:

Haberinden kısa bir bölüm

Kadir İnanır, Hülya Avşar'ın Altın Portakal'daki jüri başkanlığıyla ilgili tartışmalar hakkında konuştu:"Ben iki yıl evvel jüri başkanlığı yaparken, 'Kadir İnanır niye orada jüri başkanı oldu' diye tek bir satır yazılmadı."
Sabah

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Bence göz önünde ve haberleri cok yapiliyor.
Buda hoslarina gitmiyor bence digerlerinin. :vecihi:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
681048808499.jpg

Jüri ya kulum

Sermiyan Midyat'tan Hülya Avşar eleştirisi: Jürilik yaptığı yetenek yarışmasında birinci bir köpek oldu. Bakalım Altın Portakal'ı bu yıl kim alacak? Jüri, her yerde jüridir!

'BİR DOST' DİYE YAZDI
HülyaAvşar'ın jüri başkanlığını eleştirenler kervanına Sermiyan Midyat da katıldı! Ünlü oyuncu, Avşar'ı Twitter'da inceden inceye dalgaya aldı. Midyat; Avşar kızını 'Yetenek Sizsiniz'de yaptığı jüri üyeliği üzerinden vurdu. Oyuncu söze şu tweet'le başladı: "Allah Hülya Avşar'a 'Jüri ya kulum' dedi. Bir dost!"

AKIL SÜRÇMESİ DEĞİL
Midyat, geçen yılki yetenek yarışmasında birincinin bir köpek olduğuna vurgu yaptı ve ekledi: 'Yetenek Sizsiniz' ve Altın Portakal jürisi aynı: Hülya Avşar! Ne dil, ne de akıl sürçmesi. Yeteneksizseniz alın size portakal! Geçen yıl o yarışmanın birincisi bir köpekti. Bakalım bu yıl Altın Portakal'ı kim alacak? Jüri her yerde jüri!
Sabah

kesinlikle katiliyorum bencede jüri olacak kadar bilgili degil:sılakonda:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
380349486412.jpg

"Bizim aldığımız terbiyede..."

Hülya Avşar, Altın Portakal'ın basın toplantısında, Levent Kırca'nın kendisinin jüri başkanlığına tepki göstermesine ilişkin de açıklamada bulundu!

İstanbul Pera Palas Otel'deki jüri toplantısının ardından, jüri başkanı Hülya Avşar, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Jürinin çalışmasına ilişkin kriterleri belirledikleri ilk toplantının kolay geçmediğini dile getiren Avşar, ''zorlu bir jüriye'' başkanlık ettiğini anladığını söyledi.

Verilecek ödüllerin gerekçelerini de açıklayacaklarını söyleyen Avşar, ''Bu ilk kez yapılmayacak ancak altı çok çizilmediği için, bu konu daha önce birçok insanı rahatsız etmişti. Birçok tartışma çıkmıştı. Ancak bu sene tartışmalara asla sebebiyet verilmeyecek. Bu sene jürinin içinde, bir takım 'denklem oyunları' olacak. Bunlar, çıkacak sonuçların gerçekten doğru olduğunu, biz jüri üyelerine de anlatan oyunlar olacak'' dedi.

Jürinin farklı bakış açılarına sahip kişilerden oluştuğunu ifade eden Avşar, ''Şunu anladım ki, oyunculardan, yapımcılardan uzak geçireceğimiz Antalya'daki günlerimizde herhalde biraz mesafeli olacağız. Dolayısıyla çıkacak sonuç beni çok heyecanladırıyor. 49'uncusu gerçekleştirilecek festivalin son derece renkli, keyifli, son derece hırslı ve azimli geçeceğine kesinlikle inanıyorum. Bu bana ayrı bir heyecan veriyor'' diye konuştu.

AKSAV Başkan Vekili Arif Bulut ise bu yılki festivalin, 50. yılın bir provası niteliğinde olacağını söyledi. Festivalin en heyecanlı kısmının ''Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'' bölümü olduğunu kaydeden Bulut, ''Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmamız, Hülya Avşar jüri başkanı olduktan sonra bir adım daha öne çıktı. Jüri başkanımız Hülya Avşar, jürinin çalışmasıyla ilgili ilkeleri belirleyen bir çalışmanın içinde. Bu da işini ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor'' dedi.

HÜLYA AVŞAR'A SORULAR
Basın açıklamasının ardından Hülya Avşar, soruları da yanıtladı.

Jüri başkanlığına getirilmesinin doğru bir karar olduğuna inandığını dile getiren Avşar, bir TV programında da jüri üyeliği yapmasıyla ilgili gelen eleştirilere katılmadığını ifade ederek, ''Jüri dediğiniz mesele gelip geçicidir. Sonuçta bu hayatın jürisi değilsiniz. Bu bir eğlence sektörü. Ben hepsinde varım. Var olacağım. Olmaya da devam edeceğim'' dedi.

Jüri üyeleri arasında film kriterlerine ilişkin küçük tartışmaların yaşandığını dile getiren Avşar, ancak jüri içinde kendisinin başkanlığına yönelik bir tepki olmadığını söyledi.

Oyuncu Levent Kırca'nın kendisinin jüri başkanlığına tepki göstermesine ilişkin, ''Bizim aldığımız terbiyede büyüklerimize ve küçüklerimize sevgi, saygı vardır. Türk toplumunda, 'Bir erkek, bir bayan için konuşurken çok dikkatli olmalıdır' diye bilirim. Biz öyle bir terbiye aldık. Evet, bu tutumundan dolayı onu sevmiyorum ama ona saygı duyuyorum'' şeklinde ifadeler kullanan Avşar, sinemacı Sermiyan Midyat'ın, ''Jürilik yaptığı yetenek yarışmasında birinci bir köpek oldu. Bakalım Altın Portakal'ı bu yıl kim alacak?'' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine ise ''Köpeğin birinci olması çok başarılı bir karardı diye düşünüyorum. Doğru olduğunu düşünüyorum. O köpek benim için birçok kişiden çok daha değerli'' karşılığını verdi.

Sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar