Jülyen Salata

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.698
Tepki
84.327
Puan
113
Konum
İstanbul
attachment.php


Jülyen Salata

Malzemeler:

1,5 kg kabak, soyulmuş
1kg havuç, soyulmuş
1 demet dereotu, doğranmış
3-4 salatalık, soyulmamış
Sos:

yarım çay b. zeytinyağı
1,5 limonun suyu
tuz
kuru fesleğen
Hazırlanması:

Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın. (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)
Sosunu servisten 1 saat önce süzgeçten geçirerek salataya ilave edin.
Dereotuyla süsleyip servis yapın.
Alıntıdır...
 

Ekli dosyalar

  • jlyensalata.jpg
    jlyensalata.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 67

Özor

Daimi Üye
Katılım
26 Eylül 2010
Mesajlar
375
Tepki
484
Puan
63
Konum
Gaziantep
Muhteşem görünüyor, ne hoş doğranmış o öyle:) Benim doğradıklarım çok kalın oluyor
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
cok güzel görünüyor degisik salatalara bayilirim:sila:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.487
Puan
113
Yaş
42
Konum
..
alata gördüm mü dayanamam :catalbicak:
 

panter

Daimi Üye
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
25.505
Tepki
9.509
Puan
113
Konum
aşkın içinde..........
salata super gorunuyor
bu bıcaktan bende var ama ne işe yaradıgını bilmiyordum hatta soymakta bayagı zorlanıyor ve sinir oluyordum ogrenmiş oldum teşekkürler canım:sila:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst