iyi ki doğdun şahmaran..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
4.gif

4.jpg

OP
leyla

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
İyi ki doğdun şahmarancığım..Mutlu, sağlıklı,uzun yıllar dilerim canım..Allah!.. çocuğunla,eşinle,dost ve akrabalarınla uzun seneler geçirmeni nasip etsin..-alkis,

Tepki
40
Doğum Günün KutLu oLsun Canım AbLam....
...resim NasıL konuLduğunu biLmediğim İçin Koyamıyorum....
Seni Çok ama Çok seviyorum.....
Yeni yaşın işaLLah Hep güzeL şeyLEr getirir.....
ÖpüLdün -ayse

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Doğum günün kutlu olsun şahmaran.

Sevdiklerinle birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
İyi ki doğdun şahmarancığım..Mutlu, sağlıklı,uzun yıllar dilerim canım..Allah!.. çocuğunla,eşinle,dost ve akrabalarınla uzun seneler geçirmeni nasip etsin..-alkis,

Mutlu yıllar canım...Sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

Çok teşekkür ediyorum canlarım,ne diyeceğimi kelimeleri nasıl toparlayacağımı bilemiyorum ama inanın benim için büyük bir sürpriz oldu bu.
İyiki varsınız,iyiki sizler kadar güzel bir aileye sahip oldum-alkis

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Doğum günün kutlu olsun şahmaran.

Sevdiklerinle birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle.

Çok teşekkür ederim sevgili Admin,çok naziksiniz.Hep beraber birlikte daha nice güzel günlere inşallah.
Doğum Günün KutLu oLsun Canım AbLam....
...resim NasıL konuLduğunu biLmediğim İçin Koyamıyorum....
Seni Çok ama Çok seviyorum.....
Yeni yaşın işaLLah Hep güzeL şeyLEr getirir.....
ÖpüLdün -ayse

Canım benim çok teşekkür ederim,sizlerden uzaktayım belki ama biliyorum sizlerde benim gibi bu heyecanımı benimle birlikte yaşıyorsunuz.
Annemin ellerinden öpüyorum beni doğurduğu ve büyütüp bu yaşlara getirdiği için.

__asli__

Daimi Üye
Tepki
448
my.php

617439jktoyxe48mpn2.gif

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

♥♥♥♥♥NICE MUTLU YILLARA CANIM♥♥♥♥♥

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
my.php

617439jktoyxe48mpn2.gif

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

♥♥♥♥♥NICE MUTLU YILLARA CANIM♥♥♥♥♥

Bu güzel içten dilekler için çok ama çok teşekkür ediyorum.Hepimiz hep beraber o güzellikler içersinde hayatımızı devam ettirelim..
Beni nasıl mutlu ettiğinizi tarifi yok bu duygunun.Ama sevilmek değer vermek çok güzel şeyler şu an cümlelerimi kurarken bile nasıl zorluk çektiğimi anlatamam..

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN .
SEVDİKLERİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR.

Teşekkür ediyorum canım,çok ama çok mutlu ettiniz beni,sizleri ben çok seviyorum canlarım.

lilaa

Aktif Üye
Tepki
154
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun...

Kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü dünyanın en değerli şeyine sizlerin arkadaşlığına ve dostluğuna nail oldum çok teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar