O nedir desem çok cahil mi olurum

O nedir desem çok cahil mi olurum
Deterjan markasıO nedir desem çok cahil mi olurum
Cif krem temizleyici var ya o iyi geliyor öyle kararmalara...vim eskiden toz olanı kullanırdık iyiydi bir de bakteri oluşumu en geç bunda oluyormuş klinik olarakO nedir desem çok cahil mi olurum
Ben beyaz sabunla yapıyorum canımHalıları koltukları beyaz sabunla mı? Halı şampuanı ile mi silersiniz
Beyaz sabun koltuğun kumaşını nasıl diyim böyle halılın tüyleri yatar kupkuru durur ya öyle yaptı
Bn genelde halı şampuanı kullanırım
Onu denemiştim ben de olmadı maalesefKabartma tozuylada yapıyorlar internette görmüştüm
Poşetle cifle ovmuştu birisiEv temizliğinde tavsiye ettiğiniz ürünler nelerdir?
Çaydanlığımın içi karatmıştı onun için bir karışım yaptım müthiş olduuu
Çamaşır sodası A101 deki çiçeğim marka
Sıcak su
Aman herşeyi yapıyorlar artık kabartma tozuyla bulaşık makinesi temizleyende görmüştümm, o değilde akıllının biri bidonla çamasır makinasına tereyağ olacak ümidiyle çalıştırmış yazık heryer mahvalmuşOnu denemiştim ben de olmadı maalesef
Hahahha değişik böyle birşey yapsam asla yayınlamazdım heraldeAman herşeyi yapıyorlar artık kabartma tozuyla bulaşık makinesi temizleyende görmüştümm, o değilde akıllının biri bidonla çamasır makinasına tereyağ olacak ümidiyle çalıştırmış yazık heryer mahvalmuş
Koyu kıvamlı ace mi sprey olan mıBişey buldum silikonlar için işe yararsa öncesi sonrası yaparım (ace ultra )
YaramaZsa sökülmesi gerekecek o silikonların umarım yarar
Bu işe yarar diyorlar başka duyumu olan var mı
Evet ace ultra kıvamlı olan acaba granitlerdeki sararmaya da iyi gelirmi eve geçince alıp yapacağımKoyu kıvamlı ace mi sprey olan mı
Koyu kıvamlı domestos gibi inşallah yarar işe canım
Bnm için ace=
Yok ya bi işe yaramadı çok az bi açılma oldu o kadar uğraştım birsürü döktüm tırtEvet ace ultra kıvamlı olan acaba granitlerdeki sararmaya da iyi gelirmi eve geçince alıp yapacağım
Geliyor bekleBirde benim yağlarım için iksir yapsanızya hayrınıza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gönder gönder gelsiiiiinYok ya bi işe yaramadı çok az bi açılma oldu o kadar uğraştım birsürü döktüm tırt
Geliyor bekle
en iyisi yeni silikon çekmekYok ya bi işe yaramadı çok az bi açılma oldu o kadar uğraştım birsürü döktüm tırt
Geliyor bekle