İstenmeyen tüylere bitkisel çözümler

mes32

Daimi Üye
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
1.315
Tepki
1.200
Puan
113
Yaş
36
Konum
ısparta
Tüylenme bitkisel tedavisi. Prof. Dr. Ahmet Maranki ve Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan istenmeyen tüyler için bitkisel çözüm yöntemleri. İstenmeyen tüyler hemen her kadının sorunlarındandır. Öyle ki istenmeyen tüylere karşı geliştirilmiş onlarca seçenek mevcuttur. Birçok ağda çeşidi, lazer epilasyonları, bitki kürleri, takviye gıda maddeleri, cımbızlar… Bu seçenekleri artırmak elbette mümkündür. Ancak bu seçenekler arasında en doğal olanı elbette şifalı bitkileri kullanmak olacaktır. Çünkü şifalı bitkiler hem vücudunuza zarar vermeyecek hem de hormonlarınızı düzenleyerek istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmanızı sağlayacak.

Kadınların yanı sıra erkeklerde de istenmeyen tüyler olabilmektedir. Öyle ki yazın sahil kentlerinde kazak giymişçesine kıllı erkeklere rastlayabilirsiniz. Gövde ve sırt bölgelerinde çıkan kıllardan, yüz bölgesine varana dek erkeklerde istenmeyen kıllarından kurtulmak isteyebilmekteler. Bu sebeple epilasyon merkezlerini aşındıran ve tedavi olmayı deneyen erkeklerin sayısı hiç de azımsanacak derecede değil. Bu yazımızda gerek bayanlar gerekse erkekler için, istenmeyen tüylerinden kurtulabilecekleri özel kürlerden ve şifalı bitkilerden bahsedeceğiz. Dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz.

Doktor İbrahim Saraçoğlu’nun istenmeyen tüylere karşı oluşturduğu nane kürü; nane yapısı itibarıyla hormon düzenleyici bir etkiye sahiptir. Bu özelliği ile nane istenmeyen tüylere karşı kullanılabilir. Hormonlarınızı düzene sokacak nane kürü kullanımı ise, 15 gün süresince her gün 1 yemek kaşığı kadar naneyi ince kıymak suretiyle ufaltın ve naneleri su ile birlikte yutun.

15 gün sonunda birkaç gün ara verin ve daha sonra uygulamayı devam ettirin. Nanenin vücuda karşı hiçbir zararı bulunmamaktadır. Bu nedenle bu kürü her 15 günde 1 tekrarlamanızda yarar var. Tüylerinizden kurtulmaya başlayacaksınız. Nane kürü kadınlar için tavsiye edilmektedir.

Ahmet Maranki’nin istenmeyen tüylere karşı oluşturduğu kür; bu kür vücuda sürülerek uygulanmaktadır. 1 adet kuru soğan közde pişirilir. Daha sonra sarımsak ve siyah merhem bir kapta karıştırılır ve istenmeyen tüylerin üzerine sürülür. Bu bölgeye közlenmiş kuru soğan koyulur ve bir süre bekletilir. Bu kürü bir hafta boyunca düzenli uygulamanız halinde kısa bir süre sonra tüylerinizde azalma olduğunu gözlemleyeceksiniz.

Ayrıca bebekken uygulanan karınca yumurtası, gelecekte oluşması muhtemel tüylere karşı mükemmel bir çözümdür. Karınca yumurtasını kullanmak suretiyle bebeğinizin gelecekte istenmeyen tüylere sahip olmasını engelleyebilirsiniz.

İstenmeyen tüylerde ışınsal yöntemler ve epilasyon uygulamaları da diğer kalıcı çözümler arasındadır.
 

elifsu2

Aktif Üye
Katılım
8 Nisan 2012
Mesajlar
178
Tepki
104
Puan
43
Konum
İstanbul
bu nane ve diğer soğan kürünü ne zaman uygulamak gerekiyor? yani tüyleri aldıktan hemen sonramı, yoksa istediğim zamanmı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst