İşte Fener'de bileti kesilen futbolcular!

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
fb-antrenman4-26164_501.jpg


Fenerbahçe bir yandan transfer yapmaya çalışırken, diğer yandan takımdan gönderilecek isimlerle uğraşıyor. Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyeti Colin Kazım, Deivid, Guiza, Önder Turacı ve kaleci Volkan Babacan ile yolları ayırma kararı aldı.
Geçen sezonunu devre arasında Fransa'nın Touluse takımına kiralanan Colin Kazım'a yine yol göründü. Yönetim ve Teknik heyetin bu oyuncunun takımdan gönderilmesi konusunda fikir birliğine vardığı öğrenildi. Özellikle Young Boys ile İsviçre'de oynanan maçta kırmızı kartla oyun dışı kalan Kazım'ın disiplinsiz davranışları gerekçe gösterilerek takımdan yollanacağı kaydedildi.
Radyospor'un konu hakkında ulaştığı bilgilere göre Fenerbahçe, Colin Kâzım'ın yanı sıra Kayserispor ile transfer görüşmesi yapan Önder Turacı, yedek kaleci Volkan Babacan ve Deivid ile yollarını ayırcak ancak özellikle Deivid'in yıllık ücreti nedeniyle takımdan göndermekte zorluk yaşadığı kaydedildi. Guiza içinse Fenerbahçe Yönetimi çalışmalarına uzun süredir devam ediyor.
SERKAN KIRINTILI FENERBAHÇE'YE DOĞRU
Bu arada uzun süredir kaleci Volkan Demirel'e alternatif arayan yönetimin yedek kaleci Volkan Babacan ile yolları ayırma kararı aldıktan sonra Ankaragücü ile sözleşmesini tek taraflı fesh eden ve serbest kalan Serkan Kırıntılı ile ilgilendiği ve bu oyuncunun transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst