İstanbul ve Kocaeli için acil uyarı

Katılım
22 Ocak 2013
Mesajlar
30
Tepki
23
Puan
8
Yaş
37
Konum
İstanbul
Marmara'nın güneydoğusunda devam eden yağışın, önümüzdeki 3 saatlik periyotta İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa sebep olmasının beklendiği açıklandı.

eteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul radarından alınana son verilere göre halen Marmara'nın güneydoğusunda devam eden yağışın, önümüzdeki 3 saatlik periyotta İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa sebep olmasının beklendiğini açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzluklara (yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, su baskını vs.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji'den Kocaeli için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı İstanbul radarından alınana son verilere göre; halen Marmara'nın güneydoğusunda devam eden yağışın, önümüzdeki 3 saatlik periyotta Kocaeli il genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (yıldırım, dolu, yağış anaında kuvvetli rüzgar, su baskını vs.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kaynak : İstanbul ve Kocaeli için acil uyarı | Mynet Haber
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst