İskambil falında iddalıyım

HAFİZE

Yeni Üye
Katılım
28 Aralık 2009
Mesajlar
12
Tepki
11
Puan
3
Yaş
63
Konum
iZMİR
İskambil falında kartlar 9 la başlar,toplam 24 kart vardır....
Her kartın bir anlamı vardır, falına bakılacak kişinin göz rengine göre ve cinsiyetine göre kendsi olarak bir kart belirlenir... Anne adı ve kendi adı kartlar karıştırılırken konuşulur, fala baktıran kişi kendisi olarak belirlenmiş kartı eline alıp desteyi istediği yerden keserek böler.... Ancak kişi uzaktaysa bir başkasına vekalet verebilir, onun adına bir başkası da fal baktıranın niyetine kartları hehangi bir yerden bölebilir. Telafonla da karşılıklı anlatım yapılabilir..
Her kartın bir anlamı vardır ona göre kendiliğinden sıralanan ve tesadüfen yan yana veya aşağı yukarı dizilişlerin, geçmişte olanları yorumlayacağımız alt sıradan sonra, içinde bulunduğumuz günü yorumlayacağımız orta sıradan sonra, üst sıradkiler gelecekte olacakların habercisidir...
Herkez doğal olarak fal bakamaz... kartların anlamını bilmek yetmez.. falcıya bu ruh daha önce bu özellğği taşıyan bir insandan gelmeli ve buna içtenlikle inanmalıdır... Eskiler buna el verme derlerdi..
Bana bu özelliği Bulgaristanda bir Bulgar kadın kendi isteğiyle ve içinden geldiği için verdi... Dostlara moral motivasyon olarak zaman zaman yardımcı oluyorum.... Hem boş zaman değerlendirme, :hhhhhh::hhhhhh:
 
OP
H

HAFİZE

Yeni Üye
Katılım
28 Aralık 2009
Mesajlar
12
Tepki
11
Puan
3
Yaş
63
Konum
iZMİR
slm ben bakarım ama sana bunu anlatmak zor olucak telefon olsaydı sesli aynı anda ifade edbilirdim yada msn adresiyle cam dan olur canım bu şekilde çok zor sence nasıl yapabiliriz saygılar...
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
ayyyyyyyyyyy banada bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :bitter::bitter:
noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr :bitter:
 

su.ay

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.293
Tepki
1.545
Puan
113
Yaş
47
Konum
kayseri
bende isterim. bunu yolu yok mu? burdan sorsak yazsan zor mu olur ki?-hmm-hmm
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.668
Tepki
3.186
Puan
113
Yaş
46
Konum
almanya
hafize hanım bende isterim banada bakarmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sarilma::sarilma::sarilma::sarilma::cicek::cicek::cicek::cicek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst