İnstagram'da Nasıl Takipçi Artırılır?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.653
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli

7b3gnm.jpg


Sosyal medya sağ olsun, artık hepimiz “şıp” diye meşhur olabiliyoruz sevgili okurlar. Sanal alemin bir numarası ya da hiç olmadı arkadaş çevrenizin favorisi olmayı istemez misiniz? Peki bunu nasıl başaracaksınız? İşte Instagram fenomeni olmanıza yardımcı olacak birkaç basit kural...

TAKİPLEŞİN yani cool’luğunuzu bir kenara bırakın ve sizi takip edeni siz de takip edin. Facebook belki sorun yaratabilir ancak Instagram ve Twitter gibi platformlar takipleşmeye ve çevre genişletmeye çok uygun ortamlardır.

ZAMANLAMA önemlidir. İnstagram fenomeni olmak için elbette öncelikle bol bol like almak gerekiyor. Instagram’da en çok “like” alabileceğiniz zaman dilimleri, günün erken ve iş çıkışına denk gelen saatleri olarak açıklandı. Siz neredeydiniz?

MANASI olsun. Kimse her zaman gördüğü imgelerle ilgilenmez. Hayatınıza bir sahne arkası gibi yaklaşın. Görülmeyeni, gizli olanı paylaşın. Kahve ve kitap fotoğrafları sizce de artık biraz klişe değil mi?

#HASHTAG kullanmak, ülke dışı İnstagram seyahatlerine çıkmanıza ve daha çok like toplamanıza yardımcı olur. Instagram her paylaşım için 30 hashtag hakkı veriyor. Mümkün olduğunca bu 30 hashtag’i doldurmaya çalışın ancak etiketlerin paylaşımınızla uyumlu olmasına da dikkat edin.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst