Konu başlığını ve açanı görünce kahkaha attım bacım kusura bakma kendin için soruyorsun sandımİnsanlarla rahat konuşmak için neler yapabiliriz?
Karşıdaki insanı kırmamak için nelere dikkat ederiz?
dedim sen insanlarla rahat konuşamıyorsan ben öleyim o zaman tövbe tövbe
Yemin ediyorum patladımm dün havuçlu tarçınlı kek yaptım onu ağzıma sokacaktım gülcem diye fırladı çatalımdanKonu başlığını ve açanı görünce kahkaha attım bacım kusura bakma kendin için soruyorsun sandımdedim sen insanlarla rahat konuşamıyorsan ben öleyim o zaman tövbe tövbe

ben burda yazıyorum bacım 

Beni anladın o haldeYemin ediyorum patladımm dün havuçlu tarçınlı kek yaptım onu ağzıma sokacaktım gülcem diye fırladı çatalımdan
İnsanlarla rahat konuşamıyorum belki evetben burda yazıyorum bacım
Bak hala... Açtırma eski defterleri şimdi o nasıl rahat konuşamamak ağzın dursa kaşın gözün oynar senin :bacıminşallahokurkenikincikaşığıatmıyorsundurağzınadiyenbacımsunkemojisi: 
Beni anladın o haldeBak hala... Açtırma eski defterleri şimdi o nasıl rahat konuşamamak ağzın dursa kaşın gözün oynar senin :bacıminşallahokurkenikincikaşığıatmıyorsundurağzınadiyenbacımsunkemojisi:
ben her dilde konuşurum beden dili vicit dili çene dili
illa konuşurum hiç susmam ikizler burcu sorunsalı
h
h
aSeni iş başvurusunda "Kaç dil biliyorsunuz?" sorusuna cevap verirken düşündüm bir an dur çenemi toparlamam lazım gözümden yaş geldiben her dilde konuşurum beden dili vicit dili çene dili
illa konuşurum hiç susmam ikizler burcu sorunsalı
![]()
h
h
a
Zerrin'in konuşma tarzıyla kendini mülakatta bir hayal etsene ya ay katılacağım şimdi