İnsanlarla Rahat Konuşamıyorum..

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.947
İnsanlarla rahat konuşmak için neler yapabiliriz?
Karşıdaki insanı kırmamak için nelere dikkat ederiz?

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.219
Rahat konuşamayız, kırılıyorlar:D

Önce yalakalık iltifatlar vs etmek lazım
Ki yumuşasın diye...
Ama hiç yapamam tarzım değil :)

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Kırmamak için özel çaba sarf edilmez ki ?
İlla ki kırılıyorsa ota b.ka ... o da inceldiği yerden :ajan:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.947
Konu başlığını ve açanı görünce kahkaha attım bacım kusura bakma kendin için soruyorsun sandım haha dedim sen insanlarla rahat konuşamıyorsan ben öleyim o zaman tövbe tövbe:krizz:
Yemin ediyorum patladımm dün havuçlu tarçınlı kek yaptım onu ağzıma sokacaktım gülcem diye fırladı çatalımdan hahahaha

İnsanlarla rahat konuşamıyorum belki evet hahahahahahahaha ben burda yazıyorum bacım hahahaha

Ekli dosyalar

• IMG_4746.jpeg
    6,2 MB · Görüntüleme: 19

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.052
Yemin ediyorum patladımm dün havuçlu tarçınlı kek yaptım onu ağzıma sokacaktım gülcem diye fırladı çatalımdan hahahaha

İnsanlarla rahat konuşamıyorum belki evet hahahahahahahaha ben burda yazıyorum bacım hahahaha
Beni anladın o halde :krizz: Bak hala... Açtırma eski defterleri şimdi o nasıl rahat konuşamamak ağzın dursa kaşın gözün oynar senin :bacıminşallahokurkenikincikaşığıatmıyorsundurağzınadiyenbacımsunkemojisi: haha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.947
Beni anladın o halde :krizz: Bak hala... Açtırma eski defterleri şimdi o nasıl rahat konuşamamak ağzın dursa kaşın gözün oynar senin :bacıminşallahokurkenikincikaşığıatmıyorsundurağzınadiyenbacımsunkemojisi: haha
:krizz: ben her dilde konuşurum beden dili vicit dili çene dili haha illa konuşurum hiç susmam ikizler burcu sorunsalı :krizz: hahahhahahahahhahaa

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.052
:krizz: ben her dilde konuşurum beden dili vicit dili çene dili haha illa konuşurum hiç susmam ikizler burcu sorunsalı :krizz: hahahhahahahahhahaa
Seni iş başvurusunda "Kaç dil biliyorsunuz?" sorusuna cevap verirken düşündüm bir an dur çenemi toparlamam lazım gözümden yaş geldi :krizz: Zerrin'in konuşma tarzıyla kendini mülakatta bir hayal etsene ya ay katılacağım şimdi :haha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar