İlkbahar/Yaz 2017 Aksesuar Modası!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
2017 ilkbahar-Yaz Aksesuar Modası

Aksesuarlar,kıyafetleri süsleyen onların eksiklerini tamamlayan veya olanları kullanışlı hale getiren parçalardır. Aksesuar alanı çok geniş olan bir moda elemanıdır. İlkbahar-yaz 2017 aksesuar trendleri belli oldu. Sıcak havalarda nasıl aksesuarlar kullanacağımıza yön veren trendler belli oldu. Bütün bayanlar 2017 ilkbahar-yaz aksesuar modası neler diye merak etmektedir. Bu duruma da net cevap vererek meraklarını gidermiş olacağız. Her yıl değişen anlayışlar biz bayanları daha iyi noktaya taşımak içindir. Aksesuarlara baktığımızda sıcak havalara göre tasarlandığını gördük. Aksesuarlarda hem gösteriş hem de kullanışlılık modası oldu vurgulandı pistlerde. 2017 ilkbahar-yaz aksesuar modasına zenginlikte katmak istenilmişti. Tek düzelikten sıyrılarak güzel bütünleyiciler olarak farklılaştırılmıştı. Sizlerde bayanlar bu aksesuar trendlerinden ilham alabilirsiniz. Kendinize göre ufak tefek değişikliklerle güzel noktaya taşıyabilirsiniz.


2017 İlkbahar-Yaz Aksesuar Modasında Neler Var?


1.Korse Trendi


j889J9.jpg


Önümüzdeki yıl doğru kartları oynayarak en avantajlı şekilde görünmek gerek bayanlar. En iyi bel zayıflama tekniği olarak kullanılan korse kemerler güzel bayan vücudunu ortaya çıkarıyor. Korse kemerler,önümüzdeki ilkbahar-yaz 2017 aksesuar trendi olarak elbiselerin üzerinde sıkça karşılaşacağız. Birçok moda tasarımcısı da rahat elbiselerden başlayarak bütün elbiselerin üzerine korse kemerleri monte ediyorlar. Balmain moda marka zımba detaylı korseleri tercih etmişti,Isabel Marant moda markası geometrik desenli deri korselere ağırlık vermişti,Alberta Feretti ise kırmızı renkli korseyi seçmişti. Korse trendi 2017 yılında fazlasıyla moda parçalarını saracak şimdiden kendinize bu parçayı edinin deriz.


2.Bel Kısmında İnce Şeritler

2rrD7L.jpg


Çeşitlilik her zaman prim yapar. Bel kısmındaki düğümlü ince şeritler çok hoş durmaktadır. Dört moda başkentinde de yapılan moda defilelerinde bel kısmında ince şeritler aksesuar olarak hep vardı. Gayet eğlenceli ve tatlı duran bu aksesuar trend olarak yerini alıyor 2017 yılında. Önde gelen moda devleri de bunu sıklıkla kullandı. Hal böyle olunca da elbiseler için anlamlı bel kısmında ince şeritleri denemek kalıyor bize de. Renk seçeneğinin çok olduğu ince şeritlerde en güzel duran renkler genellikle daha koyu tonlu olanlar. Mavi ve tonları çok ön plandadır. Ayrıca bel kısmına takılan bu kumaşların elbise rengi ile de uyumlu olmasına fazlasıyla dikkat etmelisiniz. Çok şık olduğunu ve bayanlara estetik bir görünüm kattığını,sıradanlıktan kurtardığını,bel kısmını ve kıyafeti gösterir hale getirdiğini ifade edebiliriz.


3.Vurgulu Kemerler

BrrqXV.jpg


İlkbahar-yaz 2017 pistleri kemer tasarımları için göz alıcı idi. Basit kıyafetler için vurgulu kemerler tasarlanmıştı. İlkbahar ve yaz mevsiminde basit giyim tarzı benimsendiği için aksesuarla bunu gidermek modacılar. Kırmızı ve beyaz renkli büyük tokalı kemerler dikkat çekiciydi. Beyaz kemerlere birden fazla toka takılarak detaylandırılmıştı. İnce kemerlerde ise kadınsı görünümlerde belirgin ve hakim idi. Roberto Cavalli kemer stilinde önde gelen moda öncüsü idi. Güzel bir kemer ve renk ile sizlerde ilkbahar ve yaz aylarında elbiselerinize incelik katmalısınız. Aksi halde görünümünüz rüküş bir hal alır. Kendi stilinizi yaratmak ve harika görünmek istiyorsanız kemeri önemseyin deriz. Son moda aksesuarları da hız kesmeden takip edin. Bu kemerler çok kısa zamanda vitrinlerdeki yerini alacak. Klasik kemerler yerine daha gösterişli bel takacağı geliyor.


4.Gevşek İpek İnce Atkılar

ZZZ82g.jpg


Sıcak mevsimlerde atkılar artık yoktur. Bunun yerini gevşek ipek ince detay atkı dediğimiz görünümü etkileyen parçalar vardır. Boğaza takılan aşağı doğru uzanan harika seksilik katan detay aksesuar parçasıdır. Üst kıyafetinizle renk uyumu sağlandığında gerçekten çok üst bir seviye görünüme kavuşacaksınız. Takması kolay gece ve gündüz kullanma özelliği olan bu trend 2017 yılında çok popüler olacak. Kombininizle güzel bir eşleştirme yaparsanız keyfinize diyecek yoktur. Çünkü aksesuarda eşleştirme çok önemlidir. Kumaş kalitesi de önemli bu noktaya dikkat etmelisiniz.

5.Çizgili Çorap Modası 2017

ojjbnQ.jpg


Bayanlar genellikle dizden yüksek çorap kullanırlar ama 2017 ilkbahar yazında artık öyle olmayacak çizgili diz altında çoraplar tercih edeceklerdir. Çoraplara çizgi ile güzellik canlılık katılmıştır. Mavi kırmızı atletik çorap stilleri spor ayakkabılar veya sandaletlerle güzel görünüm sağlayacaktır. Platform sandaletlerle de daha asi bir kız ruhunu bürünebilirsiniz. Bu trend daha çok genç bayanlar için tasarlanmıştır. Bu da tasarımcılar her yaştan bayanları düşündüğünün göstergesidir.

6.Sandalet ile Fantazi Çorap

lddMBB.jpg


Sansalet ile fantazi çorabı eşleştirmek kimin aklına gelirdi? Yaratıcı düşünceye sahip modacıların yeni bakış açısı oldu. Bu değişiklikle sıradanlıktan uzaklaşabilirsiniz. Bu eğilim başlangıçta şaşırtıcı gelebilir ama uygulayınca o marjinallik isteyen kişileri etkisi altına alıyor. Ayrıca taytlarlada giyilebilir. Baskılı taytlar bir öneri mesela daha hoş durup güzel bir eşleştirme seçeneği olabiliyor. Hareketli be eğlenceli bir yaz için denenebilir diyoruz sizlerde bu trendi inceleyin deriz.


7.Giyiminiz İçin Aksesuar Eşleştirmesi

V00k2y.jpg


Çok yönlülük,asimetriklik,dengesizlik işlev görebilir. Yani şunu demek istiyoruz giyiminiz için aksesuar eşleştirirken bu noktaları oluşturabilirsiniz. Bazı tasarımcılar 2017 ilkbahar-yaz aksesuar eşleştirmelerini bu noktaya göre yapmışlardı. Çok şık aksesuarları nasıl kullanabilmekte bu noktadan dolayı çok önemlidir. Ayrıca her yere giderken ayrı bir aksesuarda seçmelisiniz. Çünkü kıyafetler değişiyor aksesuarlarda değişmelidir. Aynı aksesuar her kıyafetle uyum sağlamaz.
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst