İlkbahar Gelinlerine Makyaj Önerileri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
oAd3pQ.jpg


İlkbahar tazeliktir. İlkbahar yeniden doğuşun mevsimidir. En çok düğünün ilkbaharda olması bu nedenledir. Doğanın bütün renkleri en canlı halleriyle ilkbahar gelinini sarar. Taze çiçek kokuları onun parfümüdür. Bir ilkbahar gelini olmanın güzelliklerini doyasıya yaşayın.

İlkbaharda doğa kış uykusundan uyanırken her birimiz bu uyanışın birer parçası oluruz. Doğayla birlikte canlanırız. Mis kokulu çiçeklerin yaydığı mutluluk havasını, ferahlığı ve tazeliği yüzünüze yansıtın.

Çekici bakışlar

Podyumlarda ve ünlülerde görmeye alışık olduğumuz mavi göz farının gece davetlerinde çok iyi gittiği düşünülür fakat fotoğraflarda sizi demode ve yaşça daha büyük gösterir.
Siz en iyisi göz makyajınızda natürel renkler seçin. Biraz daha dikkat çekici bir görünüm için renkli farlar kullanmak yerine dumanlı gözler yaratabilirsiniz. Açık tonlarda farlar göz çevresini aydınlattığı ve genç, dinamik bir hava kattığından ilkbahar makyajında tercih edilir. Bu tonların yarattığı romantik çekicilik ilkbahar mevsimine çok yakışacaktır.

Hayat dolu dudaklar

Makyajınıza canlı renkler katmak istiyorsanız cesur tonlarda bir ruj kullanın. Koyu renk, mesela şarap kırmızısı bir ruj, özellikle siyah-beyaz fotoğraflarda asil durur. Eğer pembe çiçeklerle düğününüzü süslediyseniz, fuşya renkli bir ruj baharın enerjisini yüzünüze yansıtır. Ancak biçimli dudaklara sahip olmanız önemli çünkü bazı kadınlara rujdan çok göz makyajı yakışır.

ilkbaharda düğün majyajı

Cesur tonlarda bir ruj seçtiyseniz renkli göz farını veya dumanlı gözleri unutun ve yüzünüz için şeffaf bir pudrayla yetinin. Aksi halde makyajınız göz yorar. Unutmayın ki; yüzünüzde en çok hangi bölgeyi beğeniyorsanız makyajınızı o bölgeyi ön plana çıkaracak şekilde yapmalısınız.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst