İlkbahar Düğün Dekorasyonu!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
kjMBy7.jpg


İlkbahar yepyeni başlangıçların mevsimi. Dünya uyanıyor, çiçekler güneşe dönüyor. Biz aşka geliyoruz. En iyisi baharla gelen değişime ayak uydurmalı. Dekorasyonda dikkat edeceğiniz birkaç ayrıntı sizi bu değişim havasına sokmaya yetecektir.

İlkbahar paleti

İlkbahar düğünlerinin popüler renkleri pastel tonlardır. Alışveriş yaparken bunu aklınızda bulundurun. Yumuşak bir etki yaratmak için aynı rengin farklı tonlarını; çarpıcı bir etki yaratmak için ise kontrast renkleri kullanın. Bu mevsim için en ideal renkler pembe, açık mavi, sarı, mor ya da yeşildir. İki rengi kombine etmek için pembeyle eflatunu, eflatunla maviyi ya da yeşille pembeyi bir arada kullanın. Deniz yeşili, beyaz ve gümüş rengini birlikte kullanarak şık bir görünüm yaratırsınız.

ilkbahar düğün salonu dekorasyonu
Kelebek etkisi

Doğanın sunduklarını ilkbahar temalı düğününüzde kullanmakta özgürsünüz. Kelebek temalı materyaller ilkbahar düğünlerinin favorileridir. Kart tutacağı olarak zarif kelebekler kullanabilir, pastanızı kelebek şekerlemeleriyle süsleyebilirsiniz. Kelebek şeklinde renkli kurabiyeler konuklarınızın çok hoşuna gidecektir.

N5LARN.jpg


ilkbaharda düğün yaparken mevsimi hissetirin

Açık havada düğün yapıyorsanız küçük bir hileyle gerçek kelebeklerin size bu özel günde eşlik etmelerini sağlayabilirsiniz. Kelebekleri kendine çeken bazı çiçekler vardır. Bu çiçekler bölgeden bölgeye değişse de, başlıcaları leylak, hanımeli, alev çiçeği, kınaçiçeği ve bazı papatyalardır. Çiçekçinizle konuşarak daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Pastanızı kuşlar, kelebekler, kurdelelerle süsleyebileceğiniz gibi gül, Latin çiçeği, hercaimenekşe gibi yenilebilen çiçeklerle de süsleyebilirsiniz.

ilkbahar düğün salonu önerisi

Davetlilerin arasında çok sayıda çocuk olacaksa size bir önerimiz var. Yere monte edeceğiniz bir direğin yukarıda kalan ucuna rengârenk ipler bağlayıp, çocuklara bu ipleri tutarak yapabilecekleri çeşitli figürler gösterirseniz hem çocuklar oyalanır hem de düğününüzü neşeli kahkahalarla şenlendirirsiniz.

8l6Z7r.jpg


Yvdk7a.jpg


aon3bR.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst