''İlişkiyi Kadın Başlatır Kadın Bitirir'' sözüne katılıyor musunuz?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
resim

İlişkiyi kadın başlatır kadın bitirir sözüne ne kadar katılırsınız hanımlar ?

office

Daimi Üye
Tepki
1.158

örnek vereyim; aldatan bir erkek kafadan ilişkiyi bitirmiş, kaybedeceklerini göze almıştır.. şimdi; "ben ihaneti kaldıramam" diye çekip giden kadın mı bitirmiş olur ilişkiyi? Hayır, erkek bitirmiştir :D bu durumu örneklerle çoğaltabiliriz ama genel olarak sıkılan, yorulan taraf bitirir de diyebiliriz kanaatimce :D

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Şöyle bir kal geldi ilk önce :sok

neden dersen ;

İlişkiyi kadın bitirir fakat ilişkinin o boyuta gelmesini,kadının öyle düşünmesini sağlayanda erkektir.Yani aslında ilişki karşılıklı biter

:sinifsinif: üff anlatamadım :deli:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
örnek vereyim; aldatan bir erkek kafadan ilişkiyi bitirmiş, kaybedeceklerini göze almıştır.. şimdi; "ben ihaneti kaldıramam" diye çekip giden kadın mı bitirmiş olur ilişkiyi? Hayır, erkek bitirmiştir :D bu durumu örneklerle çoğaltabiliriz ama genel olarak sıkılan, yorulan taraf bitirir de diyebiliriz kanaatimce :D

genel olarak o zaman erkekler sıkılan tarafmıdır o zaman:acep:

yada erkek aldatıyorsa kadın birşeyleri bitirmişmidir adama yol mu vermiştir:cokkomik:
yadaa bitme sebebi aldatma değilse nedir?sorularan gerisin sonra sorayım:ayk:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
genel olarak o zaman erkekler sıkılan tarafmıdır o zaman:acep:

yada erkek aldatıyorsa kadın birşeyleri bitirmişmidir adama yol mu vermiştir:cokkomik:
yadaa bitme sebebi aldatma değilse nedir?sorularan gerisin sonra sorayım:ayk:

evet tam bir paradox :D kadın sıkılır-erkek aldatır veya kadın sıkar-erkek aldatır veya kadın hiçbişi yapmasada -erkek aldatır ama illa birisi sıkılmıştır (karaktersizliği hiç katmıyorum konumuzla alakası yok diye :D )

he, bitme sebebi illa aldatma olmaz dayak olur, ilgisizlik olur, ama sadece kadın bitirir diyemeyiz bence :)

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
evet tam bir paradox :D kadın sıkılır-erkek aldatır veya kadın sıkar-erkek aldatır veya kadın hiçbişi yapmasada -erkek aldatır ama illa birisi sıkılmıştır (karaktersizliği hiç katmıyorum konumuzla alakası yok diye :D )

he, bitme sebebi illa aldatma olmaz dayak olur, ilgisizlik olur, ama sadece kadın bitirir diyemeyiz bence :)

ilk cümlendeki 3 durumda da aldatılan hep kadın:dertli:

peki şöyle gayet kişilikli bir ilişki varmışta ama bir gün bitmiş

acaba kim başlatmıştı ve kim bitirdi?:ayk:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
ilk cümlendeki 3 durumda da aldatılan hep kadın:dertli:

peki şöyle gayet kişilikli bir ilişki varmışta ama bir gün bitmiş

acaba kim başlatmıştı ve kim bitirdi?:ayk:

:)) yok o ilk cümleyi kendi tezimi doğrulatma amaçlı yazdım :D
senin örnekteki ilişkiyi kimin bitirdiğini bilmek için her iki taraftan da bakmak lazım, ama ben konu başlığında ki gibi genellemelere karşıyım.. ayrıca (özellikle ülkemdeki) kadınların "herşeyi ben yaparım, aldatılırsam bile ben izin verdiğim,bitirdiğim içindir" tarzı yaklaşımlarını hiç sağlıklı bulmuyorum.. sadece bu konu için değil genel olarak :D

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
evt offıce bende bu tarz sorulara cevap bulmakta zorlanıyorum
o yüzden katılan ve katılmıyorum diyen arkadaşlara sormak istedim

genellleme yapmadan cevap vermek zor ama genelleyerekte cevaplamak doğru değil
sanırm bu tarz sorulara cevap verilirken kişisel olarak düşünülüp sonrada bunu genelmiş gibi cevaplanıyor

çok karışık yazdım sanırm
ama sen anlamışsınıdır:lilav:

şöyle diyebilirm bir ilişkiye kadın başlatabilir çoğunlukla ama bitiren kadın değildir:acep:
tabi buda tartışılır:hihi:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
evt offıce bende bu tarz sorulara cevap bulmakta zorlanıyorum
o yüzden katılan ve katılmıyorum diyen arkadaşlara sormak istedim

genellleme yapmadan cevap vermek zor ama genelleyerekte cevaplamak doğru değil
sanırm bu tarz sorulara cevap verilirken kişisel olarak düşünülüp sonrada bunu genelmiş gibi cevaplanıyor

çok karışık yazdım sanırm
ama sen anlamışsınıdır:lilav:

şöyle diyebilirm bir ilişkiye kadın başlatabilir çoğunlukla ama bitiren kadın değildir:acep:
tabi buda tartışılır:hihi:

evet ben de sevmiyorum bu tarz konulara cevap vermeyi, ama farklı fikirleri tartışmak çok zevkli oluyor :D

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Ben katılıyorum diğer cevaplarıda okudum ama yinede değişmedi fikrim.
Erkeklerin geneli kesinlikle kafada bitirmez bitirirse hemen ayrılır buda istisnadır e haliyle istisnalar kaideyi bozmuyor hala.
Kadınlarda yeter ki istesin kafasında bitirmiş erkeği bile tekrar yola getirmesini bilir.:elis:eek: yüzden kadın başlatır kadın bitirir diyorum:panter:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Allahtan bu tarz konulara cevap vermeyi sevmiyormuşsunuz bir de sevseniz ne olurdu :hihi:

Kızlar bu düşünceyi mantıklı bulan taraf (çoğunluk olarak) gözlemlerime dayanarak söyleyebirim ki karşı cinsimiz.
Onların mantığıyla düşünmeye çalıştığımda şu nedenlerle bunu söylemiş olabilirler diyorum..

1- Artık dillere pelesenk olmuş kadın kendine bakmazsa erkek gider safsatasını onaylatma amacı..

2-Erkeklerin bir çoğu bir kadını dümdüz ''ben ayrılmak istiyorum'' diye terketmez genellikle kadını hayattan bezdire bezdire onun ilişkiyi bitirmiş olduğu izlenimini vermeyi hedefler. Aramaz - sormaz - ilgilenmez -aleni aldatır.. Kadın bunları bile bile kalmaya devam ederse o ilşki devam eder ta ki kadın artık yeter diyip gidene kadar.

Tabi bunlar tüm erkekler ve tüm ilişkiler için geçerli diyemeyiz , kendi hayatımızda-çevremizde gördüklerimizle doğru orantılı olarak yorum yapabiliriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar