LiLi
Daimi Üye
İlişkiyi kadın başlatır kadın bitirir sözüne ne kadar katılırsınız hanımlar ?
Kesinlikle katılıyorum canımky:
Bir ilişkiyi kadın başlatır, kadın bitirir. Ama başlatan ve bitiren aynı kadın olmayabilir!
katılmıyorum
nasıl yani
Şöyle bir kal geldi ilk önce :sok
neden dersen ;
İlişkiyi kadın bitirir fakat ilişkinin o boyuta gelmesini,kadının öyle düşünmesini sağlayanda erkektir.Yani aslında ilişki karşılıklı biter
:sinifsinif: üff anlatamadım :deli:
Şöyle bir kal geldi ilk önce :sok
neden dersen ;
İlişkiyi kadın bitirir fakat ilişkinin o boyuta gelmesini,kadının öyle düşünmesini sağlayanda erkektir.Yani aslında ilişki karşılıklı biter
:sinifsinif: üff anlatamadım :deli:
örnek vereyim; aldatan bir erkek kafadan ilişkiyi bitirmiş, kaybedeceklerini göze almıştır.. şimdi; "ben ihaneti kaldıramam" diye çekip giden kadın mı bitirmiş olur ilişkiyi? Hayır, erkek bitirmiştir bu durumu örneklerle çoğaltabiliriz ama genel olarak sıkılan, yorulan taraf bitirir de diyebiliriz kanaatimce
genel olarak o zaman erkekler sıkılan tarafmıdır o zaman:acep:
yada erkek aldatıyorsa kadın birşeyleri bitirmişmidir adama yol mu vermiştir
yadaa bitme sebebi aldatma değilse nedir?sorularan gerisin sonra sorayım:ayk:
evet tam bir paradox kadın sıkılır-erkek aldatır veya kadın sıkar-erkek aldatır veya kadın hiçbişi yapmasada -erkek aldatır ama illa birisi sıkılmıştır (karaktersizliği hiç katmıyorum konumuzla alakası yok diye )
he, bitme sebebi illa aldatma olmaz dayak olur, ilgisizlik olur, ama sadece kadın bitirir diyemeyiz bence
ilk cümlendeki 3 durumda da aldatılan hep kadın:dertli:
peki şöyle gayet kişilikli bir ilişki varmışta ama bir gün bitmiş
acaba kim başlatmıştı ve kim bitirdi?:ayk:
evt offıce bende bu tarz sorulara cevap bulmakta zorlanıyorum
o yüzden katılan ve katılmıyorum diyen arkadaşlara sormak istedim
genellleme yapmadan cevap vermek zor ama genelleyerekte cevaplamak doğru değil
sanırm bu tarz sorulara cevap verilirken kişisel olarak düşünülüp sonrada bunu genelmiş gibi cevaplanıyor
çok karışık yazdım sanırm
ama sen anlamışsınıdır:lilav:
şöyle diyebilirm bir ilişkiye kadın başlatabilir çoğunlukla ama bitiren kadın değildir:acep:
tabi buda tartışılır
evet ben de sevmiyorum bu tarz konulara cevap vermeyi, ama farklı fikirleri tartışmak çok zevkli oluyor