İlginç haberler..

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
Yasadigimiz hayatta garip oldugu kadar ilginc olaylar vardir. Iste bir kaci, sizce en ilginc haber hangisi?


HAMILE OLDUGUNU ANLAMADAN 7 AY BASKETBOL OYNADI

23 yasinda bir Brezilyali kadin basketbolcu, hamile kaldigini anlamadan 7 ay boyunca takimiyla turnuvalara katildi.

Silvia Cristina Gustavo Rocha isimli genc sporcu, hamile oldugunu, 7 aylik premature bebegini dunyaya getirmeden sadece 3 gun once, karninda bir agri hissedince gorundugu doktordan ogrendi.

Bebegine Louis Ferdinand adini koyan genc anne, duygularini, "Hamile kaldigimi hic dusunmemistim. Sadece biraz kilo aldigimi dusunuyordum" diye dile getirdi.

AMELIYAT EDILEN HASTAYA YUMRUK

Japonya'nin Shiga kentindeki universite hastanesinde lokal anestezi altinda ameliyat edilen bir hasta, kipirdayarak ameliyati aksatinca, ameliyati yapan pratisyen doktordan siki bir yumruk yedi.

Ameliyat edilirken rahatsiz olup ameliyatin durdurulmasini isteyen ve huzursuzca kipirdayan hasta, doktorun, "Kipirdama ve ceneni kapat" uyarisi esliginde gelen sert yumrugu karsisinda neye ugradigini sasirdi.

Yumruk sonrasi ameliyat yarida kesildi. Hastane yonetimi tarafindan kendisinden ve ailesinden defalarca ozur dilenen hasta 5 gun rapor aldi.

BLAIR'IN KOZMETIK GIDERLERI, INGILIZ KADINLARININ 2 KATI

Ingiltere Basbakani Tony Blair'in, oldugundan genc ve dinc gorunmesinin nedeni ortaya cikti: Basbakanin guzellik urunlerine harcadigi paranin, bir Ingiliz kadinin ortalama kozmetik giderinin neredeyse iki kati oldugu aciklandi.

Blair'in son alti yilda 2000 sterline yakin kozmetik harcamasi yaptigi, buna karsilik, Ingiliz kadinlarinin guzellik urunlerine yillik 200 sterlin civarinda harcadigi belirtildi.

Gecen mayis ayinda yuzu alisilmadik bicimde bronz gorunen Blair, nisan ayinda evinin bahcesinde guneslendigini, yuzunun bu sekilde yandigini soylemisti. Ingiltere, yazlari bile gunese hasret olmasiyla biliniyor.

TELEFON MEMURESININ SESINE ASIK OLUP POLIS IMDAT'I DEFALARCA ARAYAN KISI GOZALTINA ALINDI

Almanya'nin Dusseldorf kentinde 45 yasinda bir erkek, gece boyunca "Polis Imdat"in 110 numarali telefonunu defalarca aradi. Bu kisinin durmadan degisik telefon kulubelerinden numarayi aramasinin nedeni sonra belli oldu: telefon memuresinin sesine asik olmustu.

"Polis Imdat"lik bir durumu olmadigi anlasilan kisi, verdigi ifadesinde, memurenin "karsi konulamaz" sesine asik oldugunu soyledi.

MINI BARLI VE DVD CALARLI CENAZE ARABASI

Avustralya'da bir cenaze levazimatcisi, "musterilerine" , mini barli ve DVD calarli cenaze arabasi hizmeti sundu.

Girisimci, yakinlarini son yolculuguna ugurlayanlarin, mezarlik yolunda "sikilmamalari" icin 10 kisilik araci bu sekilde donattigini acikladi.

Girisimci, mini barli ve DVD calarli araca daha cok Vietnamli, Cinli ve Italyan ailelerin ragbet ettigini de belirtti.

BIR YILDIR YIKANMAYAN KOCASINDAN BOSANMAK ISTEDI

Iran'da Mina adinda bir kadin, 8 yillik kocasindan, bir yil boyunca yikanmadigi ve pis koktugu icin bosanmak icin mahkemeye basvurdu.

36 yasindaki kadin mahkemede, kocasinin kokusundan sadece kendisinin degil, cocuklarinin ve is arkadaslarinin da sikayetci oldugunu, hepsinin ondan igrendigini soyledi.

Kocasinin kendisine, sudan nefret ettigini, o nedenle banyo yapmayi reddettigini soyledigini ifade eden kadin, kendisinin ise gunde 3 kere banyo yaptigini ve her 5 dakikada bir ellerini yikadigini belirtti.

ESKI KARI - KOCA INTERNETTE ASIK OLDU

Urdun'de, internette sohbet ederek birbirlerine asik olan bir kadin ve bir erkek, ilk bulusmalarinda, "ruh ikizleri" olarak gordukleri kisinin ayrildiklari esleri oldugunu gorunce saskina dondu.

Siddetli gecimsizlik nedeniyle bosanmis olan ve takma isimlerle siber dunyada kendine es arayan kadin ve erkek, ilk bulusmalarinda karsilarinda birbirlerini gorunce hayal kirikligina ugradi. Internet dunyasinin "sanal" bir aski daha boylece baslamadan bitmis oldu. 8O 8O
alinti
 
OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
6 YILDIR SAHİBİNİN MEZARINI BEKLİYOR!!!

Arjantin'de Alman kurdu cinsi Capitan adlı bir köpek, tam 6 yıldır sahibinin mezarının başında nöbet tutuyor.
İlginç hikâye, Miguel Guzman adlı adamın 2005'te köpeği satın alarak oğluna hediye etmesi
yle başladı. 2006'da Guzman aniden ölünce Capitan da evden kaçtı.
Bütün aramalara rağmen köpeği bulamayan aile, onun yaşlı adamın mezarının başında nöbet tuttuğunu görünce hayrete düştü. Asıl dikkat çekici olan ise Guzman'ın kabrinin yerinin Capitan tarafından içgüdüsel olarak keşfedilmesiydi. Capitan gündüzleri dışarıda dolaşsa bile, geceleri mutlaka sahibinin kabri başında beklemeye devam ediyor.:sinifsinif::aglayan:
 
OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
Olay, Fatih mahallesi’nde meydana geldi. İlk eşi ölen, ikinci eşinden de boşandığı belirtilen işçi emeklisi S.S., iddiaya göre dün gece besicilik yapan komşusu 65 yaşındaki A.U.’nun ahırına girdi. Bir süre sonra hayvanlarına bakmak için ahıra gelen A.U., komşusu S.S.’yi, vücudunun alt tarafı çıplak halde, bir ineğe tecavüz ederken gördü. A.U., damadıyla birlikte S.S.’yi ahırdan kovdu. Bugün sabah saatlerinde A.U.’nun evine giderek olayı kimsesin duymaması için silahla tehdit ettiği öne sürülen S.S, şikayet üzerine gözaltına alındı. S.S., suçlamaları kabul etmezken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde görevli uzmanlar ineğin tecavüze uğrayıp, uğramadığını belirlemek için inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
KURBANLIK BESLİYORDUM
Komşusu 80 yaşındaki S.S.’yi ineğine tecavüz ederken yakaladığını öne süren besici 65 yaşındaki A.U., hayvanları kurbanlık beslediğini söyledi. Komşusunu ineğin arkasında çırılçıplak yakaladığını ileri süren A.U., "İlişkiye girmek için de hayvanın kafasını iple demire bağladıktan sonra yetişebilmek için altına plastik sandık koymuş. Yakaladıktan sonra pantolonunu ben kaldırdım. İhyitar olduğu için de bıraktık. Olay olduktan sonra da bizi korkutmak için tüfekle tehdit etti " dedi.
MÜFTÜ: DİNEN SAKINCASI YOK
Konya İl Müftü Yardımcısı Hamza Küçük ise, tecüvüze uğramış bir hayvanın kurbanlık olarak kesilmesinin dinen sakıncası olmadığını ancak hiç kimsenin böyle bir hadiseye uğramış hayvanı kurban olarak kesmek istemeyeceğini söyledi. Küçük, "Böyle bir duruma düşmüş hayvan ile ilgili fıkıh kitaplarında herhangi bir ayrıntı yok. Kurban olmayacak hayvanların özellikleri bellidir. Dinen sakıncası yok ama hiç kimse böyle bir hadiseye uğramış hayvanı kurban olarak kesmek istemez. İnsanı rahatsız eder. Anadolu geleneklerine de uygun değildir. Hayvan sahibinin bunu vicdanen kurbanlık olarak satmaması gerekir. Kasapa normal olarak kestirebilir" şeklinde konuştu.

DHA
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst